Top 13: De bedste iPads og tablets for børn

Mange børn er vilde med iPads og tablets. Det kan dog være svært at finde ud af, hvilken man skal købe. Mange tablets og iPads kan laves børnevenlige via apps, men der bliver også lavet nogle tablets specifikt til børn. I denne artikel får du 13 gode forslag til tablet og iPads for børn.

Top 13: De bedste iPads og tablets for børn

Det er meget individuelt, hvor mange penge man vil bruge på et elektronisk apparat til sit eller sine børn. Man kan ikke lade være med at bekymre sig om, hvor hurtigt de vokser fra det, og hvor hurtigt udstyret eventuelt kan gå i stykker.

Af og til kunne det være rart med et magisk bluetooth headset med forbindelse til fremtiden, så man vidste, hvorvidt en investering til ens barn/børn ville vise sig at være fornuftig eller ej.

Gør man sit forarbejde, bliver risikoen for at foretage en dårlig investering dog væsentlig mindre, og jeg gætter på, at du er ved at gøre dit forarbejde angående køb af tablet eller iPad til dit barn lige nu? Well done!

 

13 gode forslag til tablets og iPads for børn

Teknologien udvikler sig hurtigt, og det samme gør vores børn. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvilket elektronisk udstyr man skal købe til de unge.

Du kan se 13 forslag til, hvilke iPads eller tablets, som man kan købe. Det er selvfølgelig meget individuelt, hvad der passer til den enkeltes behov. Vi giver et overblik her.

 

#1 Apple iPad 9.7 (2018)

Denne iPad får generelt rigtig gode anmeldelser og er en af de billigste iPads fra denne generation. Her får man meget for pengene, og man kan vælge eventuelt at bruge den sammen med sit barn eller som dele-iPad.

Den har et kamera bagpå samt et foran. Derudover har den en god og tydelig skærm, og den har en batterilevetid på omkring 11 timer.

Pristjek: Cirka 2500 DKK.

 

#2 Amazon Fire 10 HD Kids Edition

Amazon har ikke for alvor etableret sig i Danmark endnu. Deres tablets topper dog mange af de lister, som baserer sig på tests af tablets til børn.

Tabletten her er lavet til børn i cirka 6-8 års alderen, og det er vigtigt at huske, at den ikke er en Android tablet. Der er derfor en masse apps, som man ikke kan få til den. Det er dog intet problem at se YouTube på den.

Pristjek: Cirka 1600 DKK

 

#3 iPad Mini 2

Den er ved at være lidt gammel efterhånden, men trods dette er det stadigvæk noget af det ypperste, når det kommer til tablets til børn.

Størrelsen er en fordel, da den ikke er lige så stor som den almindelige iPad, hvilket værdsættes af de fleste børn. Man kan ofte finde den til billige penge, da folk sælger den brugt.

Da det er en iPad, er den stadig i den dyre ende af skalaen, men den fås i forskellige versioner.

Pristjek: Cirka 1400 DKK

 

#4 Amazon Fire HD 8 Kids Edition

Denne Amazon-tablet også lavet specifikt til børn, og den er meget billigere end den nyeste version. Den har dog ikke det samme robuste skjold, men resten af tabletten fungerer med en rigtig høj standard.

Amazon prøver langsomt at vinde ind på markedet, og man skal helst have et Amazon Prime medlemskab for at få alle fordele med denne.

Pristjek: Cirka 650 DKK

 

#5 Amazon Fire 7

Dette er klart den billigste af de tre forslag for Amazon. Hvis man godt kan lide at bruge de forskellige Amazon Services, kan denne være at foretrække, hvis det ikke er meningen, at tabletten skal have de helt vilde brugermuligheder.

Pristjek: Cirka 400 DKK

 

#6 Kurio Smart

Kurio Smart er en lille hybrid mellem en PC og en tablet, som er lavet til børn i 8-12-årsalderen. Den er begyndt at komme til Danmark lige så langsomt, og den er både beregnet til lektier og leg.

Hold øje med denne, hvis du står og skal have den første computer til dit barn. Den kommer med programmer som Word, Power, og Excel installeret, men der kan altså også downloades en masse yderligere apps fra Windows. Kurio laver også smartwatches til børn.

Pristjek: Cirka 550 DKK

 

#7 LeapPad 3

Softwaren i LeapPads er designet af PhD-forskere, som har udviklet denne tablet til at lære, imens man har det sjovt. Derfor virker prisen høj i forhold til, hvad tabletten ser ud af, men det kan være, man får mere værdi, end øjet først skuer.

Pristjek: Cirka 670 DKK

 

#8 VTech InnoTab Max

Denne er designet til børn helt ned i 3-6-årsalderen. Den er derfor udviklet med spil til børn, så de kan lære på en kreativ måde, mens de hygger sig.

VTech laver også mange andre gode elektroniske ting til børn, hvor du blandt andet også kan finde smartwatches i deres sortiment.

Pristjek: Cirka 800 DKK

 

#9 Lenovo Tab4

Lenovo laver familievenlige tablets til meget fornuftige priser. De har et meget overskueligt og brugervenligt design, men endnu er kvaliteten ikke helt den samme, som man ser ved iPads og Samsung tablets.

Pristjek: Cirka 1200 DKK

 

#10 LeapFrog Epic

Igen en solid tablet, som er lavet kun for børn. Dette er en god løsning, hvis man ikke gider at dele sin egen iPad med ungerne. Den er meget brugervenlig, men den er heller ikke rigtig kommet til Danmark endnu, og prisen er for dyr i forhold til at konkurrere med nogen af ovenstående i forhold til, hvad man får.

Pristjek: Cirka 1050 DKK

 

#11 Huawei MediaPad

Huawei er efterhånden kommet rigtig godt med, når det handler om tablets. Man får utroligt meget for pengene. Denne iPad er super god; dog er den ikke lavet med børn som primære målgruppe. Den er dog 1000 kroner billigere end nummer 1 på listen, og derfor kunne den være et godt alternativ alt efter ens behov.

Pristjek: Cirka 1400 DKK

 

#12 Samsung Galaxy Tab A

Generelt laver Samsung nogle rigtig gode mobiltelefoner og tablets, men de er ikke designet specifikt til børn. Denne har dog et meget slankt design, hvor man kan indstille den til Special Kids Mode, som gør, at alle i familien kan bruge den.

Den har en god form til at læse e-bøger på, så den kunne også bruges til godnathistorie.

Pristjek: Cirka 1500 DKK

 

#13 Kurio Tab 2

Kurio Tab 2 har allerede forhåndsinstalleret en masse apps, så den kan bruges med det samme, hvor man både kan lære og lege. Den kommer også med et robust skjold og design, der gør, at den godt kan tåle lidt modstand fra barnet.

Pristjek: Cirka 1200 DKK