iphone 11 pris

Top 10 mest populære telefoner (september 2019) – guide og priser

Selvom mobilsalget ikke er hvad det har været, så langes der stadig rigtig mange telefoner over disken på daglig basis hos de danske teleselskaber. Guide til top 10 mest populære telefoner de sidste 30 dage.

Der er kommet et par nye telefoner på listen over de mest populære telefoner siden vores sidste top 10 liste. Motorola er stormet ind med One Zoom, men endnu vildere er lysten til at tjekke priser på iPhone 11, der kun har været tilgængelig i et par dage – alligevel ligger den på en fjerdeplads.

Huawei har ikke helt så mange telefoner med på listen, som de plejer, men til gengæld ligger begge modeller helt i toppen.

Se også: De mest populære mobiltelefoner 

 

Top 10 mest populære mobiltelefoner (september 2019)

 

#1 Huawei Mate 20 Pro
Kommentar: Stor skarp og farverig skærm på 6,4 tommer, meget hurtig brugerflade, rigtig lang batteritid og hurtig opladning og hurtig trådløs opladning + super godt kamera og har god antenne. Kører med Android 9.0 og kan opgraderes til Android 10.

Bedste pris:
Fra cirka 3.700 kroner. Tilbuddet er med abonnement i en måned.

Se aktuelle priser på Huawei Mate 20 Pro

 

#2 Huawei P30
Kommentar: Stor og farverig skærm på 6,1 tommer, rigtig godt format, hurtig brugerflade, lang batteritid og hurtig opladning + rigtig godt triple kamera. Kører med Android 9.0 men kan opgraderes til Android 10.0.

Bedste pris:
Fra cirka 3.500 kroner. Tilbuddet er med abonnement i en måned.

Se aktuelle priser på Huawei P30

 

#3 Apple iPhone XS
Kommentar: 5,8 tommer Super Rentina OLED-skærm med flotte farver, godt design, hurtig brugerfalde og fint kamera. Kører med iOS 12, men kan opgraderes til Android iOS 13 og 14 som minimum.

Bedste pris:
Fra cirka 7.600 kroner. Tilbuddet er med abonnement i en måned.

Se aktuelle priser på Apple iPhone XS

 

#4 Apple iPhone 11
Kommentar: 6,1 tommer LCD-skærm, hurtig brugerflade samt godt kamera. Kører med iOS 13 og kan opgraderes til iOS 14, 15 og 16 som minimum.

Bedste pris:
Fra cirka 6.300 kroner. Tilbuddet er med uden abonnement.

Se aktuelle priser på Apple iPhone 11

 

#5 Motorola One Zoom
Kommentar: Super flot design, 6,3 tommer Super AMOLED skærm, hurtig brugerflade, godt kamera og lang battertid. Kører med Android 9 og kan opgraderes til Android 10.

Bedste pris:
Fra cirka 3.050 kroner. Tilbuddet er med abonnement i en måned.

Se aktuelle priser på Motorola One Zoom

 

#6 Samsung Galaxy S10 Plus
Kommentar: 6,4 tommer Super AMOLED-skærm med 2K-opløsning, flot design, rigtig hurtig brugerflade og godt kamera med triple optik og fremragende antennekvalitet. Kører med Android 9.0 men kan opgraderes til Android 10.0.

Bedste pris:
Fra cirka 6.700 kroner. Tilbuddet er med abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S10 Plus

 

#7 Apple iPhone 6S
Kommentar: 4,7 tommer skærm, fin brugerflade og okay kamera. Kører med iOS 12 og kan ikke opgraderes yderligere.

Bedste pris:
Fra cirka 2.700 kroner. Tilbuddet er med abonnement i en måned.

Se aktuelle priser på Apple iPhone 6S

 

#8 Apple iPhone 8
Kommentar: 4,7 tommer skærm, fin brugerflade og okay kamera. Kører med iOS 12 og kan opgraderes til iOS 13 som minimum.

Bedste pris:
Fra cirka 4.300 kroner. Tilbuddet er med abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på Apple iPhone 8

 

#9 Samsung Galaxy Note 10 Plus
Kommentar: 6,8 tommer Super AMOLED-skærm med 2K-opløsning, flot design, meget hurtig brugerflade, fremragende kamera og god antennekvalitet. Kører med Android 9.0 men kan opgraderes til Android 10.0.

Bedste pris:
Fra cirka 8.400 kroner. Tilbuddet er med abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy Note 10 Plus

 

#10 Apple iPhone XR
Kommentar: 6,1 tommer skærm med gode farver, god brugerflade og fint kamera. Kører med iOS 12 og kan opgraderes til iOS 13, 14 og 15som minimum.

Bedste pris:
Fra cirka 5.500 kroner. Tilbuddet er med abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på Apple iPhone XR

 

Hvilken mobil er bedst til prisen?

- Der er mane gode telefoner på listen over de mest populære telefoner. De to bedste køb er Huawei Mate 20 Pro og Motorola One Zoom – begge billige mobiltelefoner, der giver fremragende oplevelse. Note 10 Plus fra Samsung er klart dyrest, men den er også klart bedst, så spørgsmålet er, om man vil betale for den ekstra høje kvalitet.

iPhone 6S er den billigste på listen, men den vil jeg anbefale at man ikke køber, da den ikke længere får iOS-opdateringer. Er du ude efter en ny iPhone, virker iPhone 11 som en godt valg.

- Steen Jørgensen, mobilekspert.

 

De 10 mest populære telefoner, september 2019

Guiden med prissammenligninger på de mest populære mobiltelefoner er fra september 2019 og dækker over prissammenligninger foretaget på mobil.nu, telepristjek.dk, teleprisguide.dk, mobilkunden.dk og pricepusher.dk de sidste 30 dage. Priserne er fundet på teleprisguide.dk og pricepusher.dk. I guiden finder vi mobiltelefoner fra Huawei, Samsung, Motorola og Apple.

For en gangs skyld har Apple ikke den dyreste mobil på listen, den “ære” tilfalder Samsung og deres Note 10+. Den koster 8.600 kroner. Den billigste mobiltelefon i guiden koster cirka 2.700 kroner og er iPhone 6S.

Se også: Sammenlign priser på populære mobiltelefoner

Skriv et svar