Tjen flere penge på din webshop

Hvordan kan du øge din omsætning på din webshop? Det er et utroligt godt spørgsmål, og det vil de fleste virksomhedsejere nok gerne høre svaret på.

Tjen flere penge på din webshop

Dette indhold er sponsoreret. Hvordan kan du øge din omsætning på din webshop? Det er et utroligt godt spørgsmål, og det vil de fleste virksomhedsejere nok gerne høre svaret på. Svaret er faktisk forholdsvis simpelt. Hold dig gode venner med Google.

Hvis du bliver placeret højt på Google, som vil langt flere også besøge din hjemmeside. Prøv lige at tænk over det følgende scenarie: Hvor tit finder du en hjemmeside, uden at du gør brug af Google? Vi gætter på, at det er yderst sjældent. Du bør derfor have styr på Google søgemaskineoptimering, eller det der i fagsprog hedder SEO.

Alt for mange virksomheder bruger både deres tid og penge forkert, når de prøver at få flere besøgende, og vi har derfor lavet denne introduktion til SEO, så du kan øge din omsætning.

Hvad er SEO?

Først og fremmest skal vi have klarlagt, hvad SEO egentligt er? Kort fortalt så handler det om, at du kan blive placeret højere i Googles ranking system. Ved at bygge din hjemmeside op på en bestemt måde, og ved at lave en række forskellige tiltag, så kan Google bedre lide din virksomhed, og på den måde kan du “snyde” Googles algoritme til, at du bliver placeret højere.

Du kan både selv arbejde med SEO, eller du kan få hjælp af en ekspert. En af dem kunne være PK-Medier, som har mange års erfaring. Besøger du deres hjemmeside, så kan du også se eksempler på, hvordan SEO har rykket andre virksomheder i mod vækst.

Byd Google velkommen

Som når du får gæster i dit private hjem, så skal du også byde Google pænt velkommen på din egen hjemmeside. Det kan være svært at forestille sig Google som en fysisk gæst, men prøv alligevel. Får du gæster til spisning, så vil du gerne have, at de nemt kan finde det vigtige, nemlig spisebordet.

På samme måde vil du også gerne have, at Google kan finde de vigtige sider på din hjemmeside. Det hjælper ikke noget, at du gemmer spisebordet oppe på luften, under sengen ned i en kasse. Så kan dine gæster ikke finde det. Gemmer du de vigtige sider på din hjemmeside 5+ klik væk, så kan Google heller ikke finde dem.

Google tror derfor ikke at de er vigtige, og de bliver derfor ikke placeret højt i dens rating. Husk derfor på dette, når du sætter din hjemmeside op.

Øg din troværdighed

Det er vigtigt at Google har tillid til din hjemmeside. Jo mere tillid den har til den, jo højere placerer den hjemmesiden. Måden du kan øge troværdigheden på er, at du kan få andre hjemmesider til at linke til den.

Så tror Google, at din webside er vigtig og relevant, og du vil nu blive placeret højt.

Se også: Læs flere advertorials