Tip: Køb Microsoft Surface Book 2 og få Surface Dock til værdi af 1.800 kroner

Købetip: Microsoft tilbyder lige nu, at man kan få Surface Dock til værdi af 1.800 kroner gratis med ved køb af Surface Book 2.

Tip: Køb Microsoft Surface Book 2 og få Surface Dock til værdi af 1.800 kroner

Her på telepristjek.dk holder vi dagligt øje med priser og tilbud på alt inden for tech og vi har lige spottet et fint lille tilbud fra Microsoft på Surface Book 2, hvor man får Surface Dock med i prisen.

 

Køb Surface Book 2 og få Surface Dock til værdi af 1.800 kroner

Surface Book 2 er den mest kraftfulde bærbare Surface-computer nogensinde og den forsøger efter bedste evne at kombinere en bærbar computer, en tablet og et bærbart studio i én enhed. Med Surface Dock  kan du samtidig gøre den bærbare Surface til en stationær pc og dermed øge produktiviteten.

Lige nu kører Microsoft med tilbud på Surface Book 2, så man får Surface Dock med i købet. Prisen på docken er normalt på 1.800 kroner, så der faktisk tale om et fint tilbud. Du kan se tilbuddet på Surface Book 2 hos Microsoft her.

Se også: Tilbud på Surface Laptop

 

Kort om Surface Book 2

Med den seneste generation af Intel Core-processorer kan Surface Book 2 køre professionel software, apps og pc-spil. Det kraftige NVIDIA GeForce-grafikkort giver flydende grafik og PixelSense-skærmen er virkelig flot med 13,5 eller 15 tommer og opløsning på op til 3.240 x 2.160 pixel. Skærmen formatet er 3:2, der egner sig rigtig godt til arbejde.

Den kommer med op til 16 GB RAM og har enten 256 GB, 512 GB eller 1 TB SSD-hukommelse og den kommer med enten 8 eller 16 GB RAM. Batteriet rækker til 17 timers brug.

Når vi taler indgange og porte, kan vi nævne 2 x USB 3.1, 1 x USB-C, 3,5 mm jackstik, 2 x Surface Connect-porte og en SDXC-kortlæser.

Kameraet bag på er på 8 megapixel, mens det foran, som man nok vil bruge mest på en enhed som denne, har et 5 megapixelkamera med fuld HD video. Surface Book 2 kommer med Windows 10 Pro.

Se også: Sammenlign priser på laptops med Windows 10