Kuppris: Samsung Galaxy S5 + fri tale og 100 GB data om måneden

Er man villig til at binde sig til en forholdsvis høj abonnementspris med fri tale og 100 GB data om måneden, så kan man få Galaxy S5 til rigtig god pris.

Kuppris: Samsung Galaxy S5 + fri tale og 100 GB data om måneden

Samsung Galaxy S5 blev spået at falde i pris i takt med at tronarvingen Galaxy S6 begyndte at rulle ud i de danske butikker. Det er dog ikke sket i helt så voldsom grad som forventet/håbet. Men nu har vi fundet Samsung Galaxy S5 kombineret med fri tale og 100 GB data til en rigtig god pris – cirka 4.200 kroner i mindste pris for både mobilen og abonnement i 6 måneder.

Dette tilbud på Galaxy S5 er måske ikke for alle – og dog. Det kunne være en god lejlighed til at tage bredbåndsforbindelse til overvejelse. Måske man ikke behøver både trådløst internet derhjemme og så en mindre data pakke til sin mobil. Hvorfor ikke tage skridtet fuldt ud og virkelig gøre sit online-liv helt mobil? Det vil du kunne gøre med en datapakke med 100 GB om måneden. Du vil snildt kunne se et afsnit af din favoritserie på Netflix eller HBO hver eneste aften og stadig have rigeligt med data til overs til alt det andet, du bruger din mobil til på nettet, hvis du har 100 GB til rådighed hver måned.

Kan mindre gøre det?

Har du ikke behov for helt så meget data, men kan nøjes med for eksempel 30 GB om måneden, så kan du købe Galaxy S5 med fri tale og 30 GB om måneden til samlet 3.851 kroner over seks måneder.

Galaxy S5 stadig glimrende mobiltelefon

Og hvordan er det nu med Galaxy S5? Er den en god mobil? Bortset fra, at den er ramt af den sygdom, som Samsung først inden for de seneste måneder har fås has på, nemlig plastik-fantastisk materialet, så er den skam glimrende.

Særlige fordele ved Samsung Galaxy S5:

+ Lang batterilevetid (9/10)
+ God skærm (9/10)
+ Hurtig på nettet (10/10)
+ Hurtig brugerflade (9/10)
+ Virkelig godt kamera (9/10)
+ God til spil (9/10)

Se også: Test & bedømmelse af Samsung Galaxy S5

Bedste mindstepris 3.851 kroner ved Telia.

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Samsung.

Temaets videre forløb

Efterfølgende kom der mere om sagen. Steen Jørgensen kunne ikke lade være. 4/5/2015 havde vi dette at sige med en artikel med tematikken For og imod køb af Samsung Galaxy A5 + 3 bedre alternativer – Næste artikel om temaet finder du her. Seneste nyt om temaet finder her.