Tilbud på OnePlus Open – spar 4.000 kroner

Overvejer du den foldbare telefon OnePlus Open, bør du kende til dette tilbud. Spar op til 4.000 kroner på OnePlus Open med mobilabonnement.

Tilbud på OnePlus Open – spar 4.000 kroner

OnePlus har endelig løftet sløret for deres første foldbare telefon, der er blandt de allerbedste på markedet. Er du fristet af en OnePlus Open er du nok også interesseret i den laveste pris på den. Se her, hvor OnePlus kan købes på tilbud til den laveste pris.

Se også:Test af OnePlus Open og andre nye mobiler

Få OnePlus Open til kun 9.999 kroner

Open er OnePlus’ første foldbare mobiltelefon og et ægte flagskib. Den byder på den nyeste indmad og vildeste specifikationer, og så kan den store skærm på 7,82 tommer foldes sammen til en lommevenlig størrelse. Dog er OnePlus Open ikke lige frem billig.

Faktisk er den OnePlus’ absolut dyreste smartphone til dato. OnePlus Open koster nemlig fra 13.999 kroner – og er dertil ikke let at få fingrene i.

Men det er muligt, at købe OnePlus Open til en langt lavere pris. Faktisk er der helt op til 4.000 kroner at spare på OnePlus Open, hvis den købes hos et teleselskab inklusiv et mobilabonnement.

Det er teleselskabet Telia, der har et eksklusivt tilbud på OnePlus Open. Lad os tage et nærmere kig på det.

Tilbud på OnePlus Open

Telias har som de eneste en meget attraktiv pris på OnePlus Open. De tager nemlig “kun” 9.999 kroner for den, hvor man får en mobilrabat på 4.000 kroner.

Se tilbuddet på OnePlus Open hos Telia

Tilbuddet inkluderer dog 6 måneders mobilabonnement, som skal lægges til prisen. Her kan man vælge mellem 5 forskellige abonnementer, hvor vi har valgt det med den laveste mindstepris efter 6 måneder.

Med fri tale og fri data betaler man 269 kroner per måned og ender med en samlet mindstepris på 11.802 kroner.

Godt nok er det er dyrt abonnement, men det er stadig en meget store besparelse. Hertil skal du huske at medregne dit nuværende mobilabonnement, da prisen herover er inklusiv mobilabonnement.

Kort om OnePlus Open

OnePlus Open er en foldbar mobiltelefon med en stor indre foldbar skærm, der kan foldes ud til en slags minitablet.

Den byder på noget af det vildeste hardware på markedet i dag, heriblandt Snapdragon 8 Gen 2, 16 GB RAM og 512 GB lagerplads.

Den ydre OLED-skærm med 120 Hz og op til 2.800 nit lysstyrke er på 6,3 tommer. Den indre foldbare skærmm er på 7,82 tommer og af typen AMOLED med 120 Hz og op til 2.800 nits.

Alt i alt byder OnePlus Open på alt hvad man i dag forventer af en flagskibsmobil – og mere til.

Se også: Guides til køb af mobiltelefon