Tilbud på mobilt bredbånd med 5G – spar 600 kr

CBB frister med 100 kroner rabat i 6 måneder på mobilt bredbånd med 5G. Se tilbuddet og sammenligning med konkurrenter her.

Tilbud på mobilt bredbånd med 5G – spar 600 kr

Lige nu kan du spare 600 kroner på 5G internet uden router hos CBB. Er det et godt tilbud eller skal du gå udenom? Få svaret nedenfor.

Se også: Find billigste mobile bredbånd

Kun 139 kroner for 5G internet i et halvt år

Det er ikke længe siden, at CBB lancerede mobilt bredbånd med 5G, og nu er de klar med endnu et tilbud på den hurtige internetopkobling.

Lige nu får man nemlig en stor rabat de første 6 måneder, hvor man i alt kan spare 600 kroner. Se tilbuddet her:

  • 5G internet med 1.000 GB data: 139 kroner per måned i 6 måneder, derefter er prisen 239 kroner.

Se aktuelle tilbud hos CBB her

Der er ingen binding på abonnementet. Du skal dog selv sørge for en 5G-router. Man kan købe en 5G-router på afbetaling til 60 kroner per måned hos CBB til en samlet pris på 199 kroner de første 6 måneder.

Er 5G internet uden router fra CBB billigt?

Der er mange gode tilbud derude på 5G bredbånd, hvor vi tidligere har fundet de billigste inklusiv en router. Men hvor er 5G bredbånd billigst, hvis du i forvejen har et router?

CBBS tilbud er blandt de bedre, men man kan også vælge et mobilabonnement, hvor man betaler en fast lav pris. Som for eksempel 179 kroner per måned hos Oister, hvor man får de første tre måneder til 89 kroner.

Man kan med fordel også vælge Telenors MaxSpeed 5G internet, hvor man de første 6 måneder betaler 114,50 kroner.

Vælger man enten CBBs eller Telenors er det dog afgørende, at man husker at opsige det efter de 6 måneder og skifte til en billigere udbyder.

Se også: Få hjælp til at vælge bredbånd