Tilbud på 4G-internet med stærk router – spar 2.970 kr

Få nedsat pris på 4G mobilt bredbånd med 2.000 GB data og en kraftig Netgear Orbi-router gratis. Se tilbuddet fra Oister her.

Tilbud på 4G-internet med stærk router – spar 2.970 kr

Har du brug for en ekstra stor dækning af Wi-Fi og et hurtigere internet til en skarp pris, har Oister måske det helt rette tilbud til dig. Vi tager et kig på Oisters tilbud på 4G-internet med den stærke Netgear Orbi-router.

Se også: Priser på mobilt bredbånd

4G-internet med Netgear Orbi-router til 159 kroner

Lige nu kan du spare op til 2.970 kroner på en førsteklasses Netgear Orbi-routeren og tilmed få rabat på selve abonnementet de første fire måneder.

Med i abonnementet hos Oister følger nemlig en Netgear Orbi 4G LTE (LBR20), som sikrer en stærk, hurtig og stabil internetforbindelse. Routeren har en vejledende pris på 2.970 kroner og koster de billigste steder cirka 2.700 kroner.

Lad os kigge nærmere på tilbuddet fra Oister:

  • 4G-internet med 2 TB data (2.000 GB) og gratis Netgear Orbi-router til 159 kroner første 4 måneder, derefter 249 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Oister

Der er intet oprettelsesgebyr og man er bundet til abonnementet i 6 månedet. Det giver en mindstepris på 1.134 kroner.

Husk at tjekke mobildækningen

Godt nok er der med Netgear Orbi-routeren tale om en kraftig router med stærk antenne, men skal man altid tjekke mobildækning i området, inden man bestiller mobilt bredbånd.

Mobildækningen er nemlig afgørende for den internetoplevelse, men kommer til at stå med – både med hensyn til hastighed og forsinkelse.

Husk derfor at undersøge teleselskabernes dækning nær dig, inden du skifter teleselskab. På Telepristjek.dk kan du se et kort over teleselskabernes dækning i Danmark på baggrund af mere end 10.000 danskeres erfaringer med de forskellige teleselskaber.

Her kan du også selv hjælpe andre danskere ved at dele ud af dine oplevelser med teleselskaberne ved at deltage i spørgeundersøgelsen.

Se også: Guides til godt Wi-Fi