Tilbud på 4G-bredbånd: 99 kroner i tre måneder

Lige nu kan man få 4G mobilt bredbånd med gratis router til under 100 kroner. Tilvælg kraftig router til 29 kroner ekstra.

Tilbud på 4G-bredbånd: 99 kroner i tre måneder

Søger du det billigste abonnement og bedste tilbud på mobilt bredbånd, bliver det svært at finde et bedre end dette. Lige nu har mobilselskabet Oister tilbud på 4G-bredbånd inklusiv gratis router og 2.000 GB data til kun 99 kroner i tre måneder. Vi tager et kig på de to aktuelle tilbud her.

Se også: Tips og guides til billigere og bedre bredbånd

4G-bredbånd med ekstra kraftig router til 129 kroner

Oister fejrer i denne måned fødselsdag med skarpe tilbud på mobilabonnementer. På samme tid har Oister også nogle usædvanligt skarpe priser på mobilt bredbånd.

I tre måneder får man nemlig en stor rabat i 4G-bredbånd, hvor man kan vælge mellem en standard og ekstra stærk router. Prisen starter ved kun 99 kroner de første tre måneder.

Her er de to aktuelle tilbud på 4G-bredbånd:

  • 4G mobilt bredbånd med 2 TB data og gratis standard router: 99 kroner de første tre måneder. Derefter 229 kroner.
  • 4G mobilt bredbånd med 2 TB data og kraftig router: 129 kroner de første tre måneder. Derefter 249 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Oister

Man binder sig til abonnementet i 6 måneder, hvor mindsteprisen ender med at være henholdsvis 984 kroner og 1.134 kroner.

Standard eller kraftig router?

Skal du vælge standard 4G-routeren eller den kraftigere og hurtigere 4G+ router? Er det en forholdsvis lille husstand og så personer der samtidig skal streame, burde standard routerne være ganske tilfredsstillende.

Er det en større husstand med et større forbrug af internettet, er den kraftigere Netgear Orbi 4G LTE (LBR20) router et godt valg.

Mobildækningen er afgørende for dit internet

Endnu vigtigere end valget af router er mobildækningen. Er mobildækningen dårlig, vil man opleve et langsomt og ustabilt internet.

Husk derfor at tjekke, hvordan mobildækningen er hvor du skal bruge dit 4G-bredbånd, inden du bestiller det.

På Telepristjeks dækningskort kan du se mobildækningen i netop dit postnummer.

Mere end 10.000 danskere har delt ud af deres erfaringer med de danske teleselskabers mobildækning. Du kan hjælpe andre ved at udfylde formularen nedenfor.

Se også: Hvor god er teleselskabernes dækning hos dig?