Tilbud: Køb mobilabonnement og få gratis Google Nest Audio

Du får en gratis trådløs højtaler af høj kvalitet, hvis du tegner et mobilabonnement hos Oister. Se hvordan du får Google Nest Audio til 0 kr.

Tilbud: Køb mobilabonnement og få gratis Google Nest Audio

Kunne en gratis Google Nest Audio trådløs højtaler friste? Så er der lige nu et godt tilbud til dig hos Oister, som du kan læse mere om nedenfor.

Se også: Tilbud og laveste priser på mobilabonnementer

Gratis Google Nest Audio – trådløs højtaler i høj kvalitet

Står du og mangler en god trådløs højtaler med både Wi-Fi og Bluetooth, er Googles Nest Audio et ganske godt bud -og lige nu kan du faktisk få den helt gratis.

Det er lavprisselskabet Oister, der er klar med et nyt tilbud, som bestemt er værd at kigge nærmere på. I tilbuddet får man helt gratis en Google Nest Audio, hvis man tegner et bestemt mobilabonnement.

Mobilabonnementet indeholder fri tale og 200 GB data samt 25 GB EU-data. Det er et eksklusivt abonnement, som ikke findes blandt Oisters normale mobilabonnementer.

Google Nest Audio er en skøn lille trådløs højtaler med god lydkvalitet. Den har dertil Googles digitale assistent indbygget. Nest Audio koster lige nu 700 kroner hos de billigste forhandlere.

Se tilbuddet hos Oister her

Prisen for abonnementet er 129 kroner per måned. Til sammenligning tager Oister 109 kroner for fri tale og 100 GB data. Abonnementet koster 99 kroner i oprettelse og der er 6 måneders binding.

Brug abonnementet til mobilt bredbånd

Har du ikke brug for et mobilabonnement med hele 200 GB data? Så kan du eventuelt overveje, at bruge dette mobilabonnement til mobilt bredbånd.

Måske har du i forvejen en 4G- eller 5G-router? Hvis ikke, kan de købes meget billigt brugt.

Smid simkortet fra Oister med fri tale og 200 GB, og du har bredbånd til hjemmet til kun 129 kroner per måned med masser af data. Du skal selvfølgelig være sikker på, at 200 GB data er nok til husstandens forbrug.

På den måde får du en gratis Google Nest Audio og sparer samtidig mange penge på dit internet.

Se også: Tips og guides til bredbånd