Tilbud hos Telia: 5G-bredbånd til 199 kr. med gratis streaming

Du kan lige nu få 5G-bredbånd med router, fri data samt streaming på TV2 Play, HBO Max og Podimo Podcast til 199 kroner i 6 måneder.

Tilbud hos Telia: 5G-bredbånd til 199 kr. med gratis streaming

Telia har et virkelig godt tilbud på 5G-bredbånd lige nu, hvor man får rabat de første 6 måneder samt flere måneder gratis streaming på TV2 Play, HBO Max og Podimo. Vi tager her et kig på tilbuddet.

Se også: Priser, tilbud og sammenligning på mobilt bredbånd

Telia sætter prisen ned på 5G-bredbånd

Telia er nu blevet meget skarpere på 5G-internet. Teleselskabet har sat prisen ned, tilføjet gratis streamingtjenester og har samtidig et meget fristende tilbud.

Man får hos Telia nemlig 5G-bredbånd til kun 199 kroner det første halve år. Det betyder, at Telia har den næstlaveste mindstepris på 5G-bredbånd i Danmark.

Efter introperioden er prisen nu 299 kroner per måned, hvor den tidligere var 329 kroner. Dermed matcher Telia meget bedre konkurrenterne.

Oven i hatten får man 3 måneder gratis streaming på TV2 Play, 6 måneder på HBO Max og Podimo Podcast gratis i hele 2024.

Se tilbuddet på 5G-internet hos Telia

Mindsteprisen lyder på 1.284 kroner efter 6 måneder. Det er kun 30 kroner mere end hos CBB, der pt. er de billigste på 5G-bredbånd. Hos Telia får man dertil de gratis streamingtjenester.

Du kan få et overblik over de laveste priser på 5G-bredbånd her.

En af de bedste 5G-routere

Med i abonnementet på 5G-bredbånd hos Telia får man ubegrænset data. Man skal derfor slet ikke bekymre sig om dataforbruget, men kan blot streame løs. De fleste udbydere har en datagrænse på 1.000 GB.

Derudover medfølger en gratis lånerouter, der skal returneres, når abonnementet opsiges. Det er en af de bedste 5G-routere på markedet.

ZTE MC888 Pro, som routeren hedder, understøtter 11 5G-frekvensbånd og 5G-datahastigheder på op til 2,7 Gbit/s (download) og 280 Mbit/s (upload) og Wi-Fi 6 med overførselshastigheder på op til 5,4 Gbit/s.

Se også: Guides og tips til 5G-bredbånd