Tilbud hos Oister: Gratis Samsung-tablet med dit mobilabonnement

Du kan lige nu få en helt gratis Samsung Galaxy Tab A9 WiFi tablet, hvis du tegner et mobilabonnement. Se tilbuddet hos Oister her.

Tilbud hos Oister: Gratis Samsung-tablet med dit mobilabonnement

Står du og mangler en god tablet, skal du læse med her. Oister har nemlig et fristende tilbud, hvor man sparer op til 1.500 kroner på en Samsung Galaxy Tab A9 WiFi tablet, hvis man samtidig køber et mobilabonnement.

Se også: Sammenlign priser og tilbud på mobilabonnementer

Gratis Samsung Galaxy Tab A9

Ja, den er god nok. Du kan få en Samsung Galaxy Tab A9 tablet med Wi-Fi til 0 kroner, hvis du benytter dig af tilbuddet hos Oister.

Køber man Oisters mobilabonnement med fri tale og data til 179 kroner per måned, kan man helt gratis få en Samsung-tablet med. Denne tablet har en vejledende pris på 1.500 kroner.

Her er abonnementet i detaljer:

  • Fri tale, fri data og 30 GB data i EU inklusiv en gratis Samsung Galaxy Tab A9 tablet med Wi-Fi. Prisen er 179 kroner per måned.

Se aktuelle tilbud hos Oister

Prisen på 179 kroner er det samme, som Oisters normale pris på dette abonnement. Man kan dog ikke benytte sig af introtilbuddet hos Oister, hvor man betaler 59 kroner i 2 måneder for fri data.

Dertil binder man sig til abonnement i 6 måneder, når man benytter sig af tilbuddet. Der er en mindstepris på 1.173 kroner.

Er det et godt tilbud?

Kan det svare sig at skifte til Oisters mobilabonnement med fri tale og fri data for at få en gratis Samsung Galaxy Tab A9 tablet? Ja, det kan det som udgangspunkt godt, hvos du står og mangler en tablet.

Oisters er nemlig et af de billigste teleselskaber, man kan skifte til, så selv om der er seks måneders binding, er det en lav pris, du ender med at betale i seks måneder. Man kan dog lige nu få fri data til en lavere pris end hos Oister.

Har du rent faktisk brug for fri data, er Oisters pris på 179 kroner stadig en af de laveste priser. Hvis du dog sagtens kan nøjes med et mindre mobilabonnement – f.eks. 50 GB data per måned til 99 kroner per måned – så betaler du altså 79 kroner for meget per måned i seks måneder. Det fjerner med andre ord 474 kroner af besparelsen.

Uanset hvor billigt et mobilabonnement du før har haft, kan det dog altid svare sig at gøre brug af dette tilbud. Det er dog under den forudsætning, at du skifter til et billigere mobilabonnement efter bindingsperioden, hvis du rent faktisk ikke har behov for et stort abonnement med fri tale og fri data.

Husk, at du også kan bruge dette mobilabonnement med fri data til 4G eller 5G mobilt bredbånd.

Se også: Tips, guides og tilbud på mobilabonnementer