Tilbud hos Flexii: Spar 50% på mobilabonnement i 3 måneder

Der er halv pris på mobilabonnementet i de første tre måneder, hvis du bestiller et hos Flexii nu. Se de tre abonnementer på tilbud.

Tilbud hos Flexii: Spar 50% på mobilabonnement i 3 måneder

Vil du have dit mobilabonnement til halv pris? Så skal du tage et kig på de aktuelle tilbud hos Flexii, hvor man blandt kan få fri tale og 20 GB data til kun 29 kroner per måned i tre måneder.

Se også: Sammenlign priser og tilbud på mobilabonnementer

Mobilabonnement til kun 29 kroner per måned

Flexii frister nu med tilbud på deres tre mobilabonnementer, hvor man betaler helt ned til 29 kroner de første tre måneder.

Flexii er et af de nyeste teleselskaber herhjemme, og de giver virkelig hård konkurrence til de andre lavprisselskaber. Lige nu har Flexii en kampagne, hvor man som ny kunde hos dem får 50 procent rabat på mobilabonnementet i tre måneder.

Tilbuddet er egentlig ganske simpelt, for prisen er blot halvveret de første tre måneder, hvorefter man betaler normalpris på abonnementet. Heldigvis har Flexii også nogle skarpe normalpriser – dem kigger vi på længere nede i artiklen.

Lad os tage et nærmere kig på Flexiis tilbud:

  • Fri tale, 20 GB data og 20 GB EU-data: 29 kroner per måned de første tre måneder. Derefter er prisen 59 kroner.
  • Fri tale, 50 GB data og 20 GB EU-data: 39 kroner per måned de første tre måneder. Derefter er prisen 79 kroner.
  • Fri tale, fri data og 25 GB EU-data: 84 kroner per måned de første tre måneder. Derefter er prisen 169 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Flexii

Der er ingen binding på disse abonnementer og oprettelse er gratis. Flexii benytter 3s mobilnetværk. Tjek mobildækningen Telepristjeks dækningskort.

Flexii tilbyder også, at man selv kan sammensætte sit mobilabonnement. Læs mere om “skræddersy dit mobilabonnement” her.

Er Flexii billige?

Er Flexii det billigste teleselskab? Vi sammenligner herunder Flexii’s pris med konkurrenternes.

Vi tager udgangspunkt i abonnementet med fri tale og 20 GB data, der har en normalpris på 59 kroner per måned. Hvad kan man få til den pris hos de andre teleselskaber?

De billigste alternativer til Flexii er CBB og Oister. Hos CBB koster det billigste mobilabonnement med 7 timers tale og 7 GB data 89 kroner og hos Oister kan man for 59 kroner få 3 timers tale og 10 GB data.

Man får altså hos Flexii det største indhold af taletid og data til den laveste pris.

Se også: Find bedste priser på mobilabonnementer