Tilbud hos Flexii: Betal 0 kroner første måned

Et mobilabonnement helt gratis? Lige nu betaler du 0 kroner den første måned, hvis du tegner et mobilabonnement hos Flexii.

Tilbud hos Flexii: Betal 0 kroner første måned

Flexii har netop introduceret et nyt koncept, hvor man selv kan slå til og fra, hvad man ønsker i sit mobilabonnement. Det fejrer de ved at give den første måned helt gratis.

Se også: Sammenlign priser og tilbud på mobilabonnementer

Spar op til 279 kroner den første måned

Står du og mangler et billigt mobilabonnement lige nu? Så bør du tage et kig på dette tilbud hos lavprisselskabet Flexii.

Flexii har nemlig introduceret “Skræddersy dit mobilabonnement”, hvor man helt selv kan designet sit mobilabonnement. Her kan man vælge mængden af mobildata, 4G eller 5G samt EU-roaming.

I forbindelse med lanceringen af det nye produkt, har Flexii et fristende tilbud. Her giver de nemlig den første måned gratis, uanset hvilket abonnement du har sammensat.

Mest at spare er der på et mobilabonnement med fri data, fri tale, 5G og EU-roaming, der hos Flexii normalt koster 164 kroner. Dette kan dog koste helt op til 279 kroner per måned blandt de danske teleselskaber. Dette abonnement får du også til 0 kroner den første måned.

Se det aktuelle tilbud hos Flexii

Der er ingen binding på mobilabonnementet hos Flexii og oprettelse er gratis.

Lav dit eget mobilabonnement hos Flexii?

Men hvad er det der “Skræddersy dit mobilabonnement”? Med den nye løsning kan man ramme det optimale indhold af data og fravælge de ting, som man ikke har brug for – for eksempel 5G.

Har du et meget lille forbrug kan du for eksempel vælge fri tale og 10 GB med 4G og uden EU-data til 39 kroner per måned.

Skulle dit forbrug ændre dig, kan du med det samme finjustere det hos Flexii, som abonnementet passer til dine behov.

Er Flexiis nye abonnementsløsning billig? Det kan du læse mere om her, hvor vi laver prissammenligning.

Se også: Guide til valg af mobilabonnement