Tilbud hos eesy: 70% rabat og gavekort på 500 kroner

eesy frister nu med et gratis gavekort på 500 kroner og 70 procent nedsat intropris på alle mobilabonnenter. Læs mere om tilbuddet fra eesy.

Tilbud hos eesy: 70% rabat og gavekort på 500 kroner

Overvejer du at spare på mobilregningen ved at skifte til nyt teleselskab? Så finder man lige nu et fremragende tilbud hos eesy, hvor man får op omtrent 70 procent rabat på mobilabonnementet samt et gratis gavekort på 500 kroner.

Se også: Priser og tilbud på mobilabonnementer

Mobilabonnement til 29 kroner + 500 kroner gavekort

Ja, den er god nok. Der er god grund til at skifte til lavprisselskabet eesy lige nu, som giver 70 procent nedsat abonnementspris i to måneder og dertil smider et 500 kroners Supergavekort med i købet.

Det betyder, at man for eksempel kan slippe med at betale 29 kroner for fri tale og 40 GB data eller 49 kroner for fri tale og data i to måneder.

Gavekortet er et SuperGavekort på 500 kroner fra GoGift, som kan bruges i mere end 150 butikskæder, oplevelser og fysiske produkter fra kendte brands.

Her er de tre mobilabonnementer med rabat og gratis gavekort:

  • Fri tale og 40 GB data (20 GB i EU) og 4G
    Pris per måned: 29 kroner i to måneder (normalpris på 109 kroner)
  • Fri tale og 100 GB data (25 GB i EU) og 4G
    Pris per måned: 39 kroner i to måneder (normalpris på 129 kroner)
  • Fri tale, fri data (30 GB i EU) og 5G
    Pris per måned: 49 kroner i to måneder (normalpris på 199 kroner)

Se aktuelle tilbud hos eesy

Sådan får du gavekortet

Skal du sikre dig et gavekort, kan du ikke blot bestille et abonnement på forsiden hos eesy. Du skal benytte ovenstående link, hvor du kommer til den aktuelle kampagne.

Du skal være opmærksom på, at man kun kan benytte sig af tilbuddet, hvis man flytter et mobilnummer til eesy. Man binder sig til abonnementet i 6 måneder.

Gavekortet fremsendes på mail, når fortrydelsesretten er udløbet og nummeret er flyttet til eesy.

Bestil senest den 7. januar

Kampagnen kører til og med den 7. januar eller så længe lager have. Er du fristet, skal du altså ikke hvile på laurbærrene med at få det bestilt.

Se også: Find guides og tilbud på mobilabonnementer