Tilbud hos Call me : 9 timer Tale, 6 GB & Fri SMS til 99 Kr.

37 mobilselskaber med 350 mobilpakker. Konkurrencen blandt teleselskaberne er intens og nogen gange regner det med ekstraordinært gode tilbud. Lige nu kan du ved Call me få; 9 timer Tale, 6 GB Data og Fri SMS/mms til kun 99 kroner - Vi følger med på priserne og giver dig fordele og ulemper ved de gode tilbud.

Tilbud hos Call me : 9 timer Tale, 6 GB & Fri SMS til 99 Kr.

 

Konkurrencen blandt teleselskaberne er efterhånden blevet så intens, at der ikke længere alene konkurreres på mobilabonnementernes og telefonernes almindelige listepriser. Ofte ser man at teleselskaberne lancerer det ene gode kampagnetilbud efter det andet.

Der er ofte tale om tidsafgrænsede tilbud med ekstraordinært lave priser. Vi holder øje med priserne og vil stadigt informere om fordele og ulemper ved de mange gode kampagnetilbud – Her kan du se nærmere på Call me´s tilbud på; 9 timer Tale, 6 GB Data og Fri SMS/mms til kun 99 kroner om måneden.

 

Call me´s tilbud på 9 timer Tale, 6 GB Data og Fri SMS/mms til 99 kroner er ca. 17 procent billigere end markedsprisen”, Nicolas Fredriksen, Teleanalytiker

 

Tjek aktuelle tilbud fra Call me

 

Tilbuddet er 17 procent billigere end billigste alternativ

Call me er et mobilselskab som i forvejen er kendetegnet ved, at have konkurrencedygtige priser på mobiltelefoner og billige mobilabonnement. At Call me nu ser ud til at ville mere og styrke sin markedsposition som et prisbilligt mobilselskab, er derfor meget positivt set med mobilkundernes øjne.

Det er imidlertid et relativt nyt fænomen, at Call me også satser og kører hårdt på ekstraordinære gode, men tidsafgrænsede tilbud; 9 timer Tale, 6 GB Data og Fri SMS/mms til 99 kroner pr. måned, som er gældende frem til d. 17 november 2014, er et super godt tilbud.

Sammenlignet med selv de bedste priser hos konkurrerende mobilselskaber er Call me´s ekstraordinære tilbud ca. 17 procent billigere. Sammenlign eventuelt aktuelle priser på mobilabonnement og tjek selv.

 

Tilbuddet fra Call me er ekstremt attraktivt for familier

De fleste familier kan med tilbuddet fra Call me få dækket familiemedlemmernes individuelle mobilforbrug (9 Timer Tale, 6 GB Data og Fri SMS dækker de flestes behov). 

En familie på fire kan således dække deres samlede mobilforbrug for mindre end 396 kroner pr. måned (ekskl. betalingsafgifter), og sammenlignet med f.eks TDCs familieabonnement – TDC Fri Familie – er det aktuelle tilbud fra Call me hele 3.600 kroner billigere pr. år.

 

Sammenlign priser på alle mobilabonnement

 

Inden du løber og køber

bør du tjekke op på følgende forhold:

  • Call me benytter Telias netværk og mobilnet, men det er ikke en selvfølge, at Telias netværk dækker hvor du bor. Spørg derfor først dine naboer om de har positive erfaringer med Telias mobilnet.
  • Call me opererer med betalingsgebyrer på BS transaktioner. Betaling af mobilregning medfører derfor et månedligt tillægsgebyr på 9,75 kroner, som skal lægges oven i abonnementsprisen.

 

Se aktuelle tilbud hos Call me