Sidste chance – få ekstra data hos Oister

Telepristjek.dk holder hver dag øje med gode tilbud på mobilabonnementer og telefoner - her er tilbud fra Oister, der stopper i dag.

Sidste chance – få ekstra data hos Oister

Oister tilbyder 5 GB ekstra data til deres dyreste mobilabonnement uden at det koster ekstra – tilbuddet udløber i dag, så det er med at slå til nu, hvis man vil udnytte tilbuddet.

Abonnement er det med 15 timers tale og 25 GB data, men tegner man abonnement i dag, så får man 5 GB ekstra data med oven i – altså 30 GB data i alt om måneden. Men tilbuddet er som sagt ved at ebbe ud og i dag er sidste chance, hvis man ønsker at takke ja til de ekstra 5 GB data.

Mobilabonnementet er et af Oisters største og dyreste til 99 kroner om måneden.

Tjek Oisters tilbud her

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Nye mobilabonnementer hos Oister

Oister ændrede for nylig sine mobilabonnementer og tilbyder for eksempel også i dag fri tale og 2 GB data til 79 kroner, hvilket er det billigste fri tale abonnement på markedet i dag, men for de fleste vil 15 timers tale formentlig svar til fri tale og de 30 GB data giver i hvert fald langt mere råderum til streaming af musik og videoer på mobilen.

Her på telepristjek.dk holder vi dagligt øje med gode tilbud på mobilabonnementer og smartphones – både nye og gamle – så husk at slå et smut forbi telepristjek.dk hver dag, hvis du ønsker at være opdateret på de bedste priser og tilbud på mobiltelefoner, smartphones og mobilabonnementer.

Se også: Find gode tilbud på mobilabonnementer

 

Fortsættelse følger

Sagen slutter ikke her. Redaktionen har bragt den videre. Steen Jørgensen kørte videre med bolden. 28/4/2017 publicerede vi en artikel med tematikken Nu er Samsung Galaxy S8 klar til salg – se priser – Læs fortsættelsen her. De sidste nyheder om emnet finder du her.