Kup: Sony Xperia Z3 Compact fås lige nu fra 2.161 kroner

Sony Xperia Z3 Compact er efter dagens standarder en lille kompakt mobil med top-specifikationer. Og også den bedste og du kan spare over 4.000 kroner!

Kup: Sony Xperia Z3 Compact fås lige nu fra 2.161 kroner

Sony Xperia Z3 Compact er en mobil for dem, der hverken gider at have en stor mobil med skærm på over 5 tommer eller at betale over 5.000 kroner for at få en ny mobil med premium-specifikationer.

Du kan altså spare penge og plads i lommen ved at købe Xperia Z3 Compact i stedet for at købe en af de store og dyre mobiler.

Den har en skærm på 4,6 tommer med 1280 x 720 pixel. Det giver en rigtig god skarphed til skærmen og Z3 Compact leverer samtidig flotte farver – den samlede oplevelse fra skærmens side er med andre ord helt i top.

Mobil med enkel brugerflade

Sony er en af de producenter, der er begyndt at holde igen med at sjaske Android-brugerfladen til med alt for mange egne apps og funktioner.

Der er ikke tale om ren Android-brugerflade, men der er betydeligt færre egne apps end fra for eksempel Samsung og de kører heller ikke i baggrunden som hos Samsung, hvor de suger en masse arbejdshukommelse og strøm fra batteriet.

Det er derfor positivt ment, når jeg fremhæver Z3 Cpmpacts enkle og strømbesparende brugerflade.

sony-xperia-z3-compact sony-xperia-z3-compact-5

En god kameramobil

Kameraet er en funktion, som langt de fleste har på top 3-listen over funktioner, der bare skal være i top på en mobil. Z3 Compact har et virkelig godt kamera til både stillbilleder og videoer. Billederne er flotte og skarpe og videoerne er ligeledes flotte og klare og har god lyd.

Som internetmobil kan man være lidt begrænset af en skærm på 4,6 tommer. I hvert fald er surf oplevelsen ikke så god som på mobiler med store skærme, men den har 4G og leverer derfor høje internethastigheder, hvis du har et mobilabonnement med 4G.

Lyden til samtaler er god og beskeder både i form af sms og e-mails er også helt som det skal være. Det er grundlæggende svært at sætte en finger på Sony Xperia Z3 Compact. Den gør det meste virkelig godt.

Tre ting, vi elsker ved Sony Xperia Z3 Compact:

  • Formatet/vandtæt
  • Kameraet
  • Skærmen

Tre ting, vi ikke er så vilde med:

  • Lille opdatering sammenlignet med Z1 Compact
  • Og så kan jeg faktisk ikke komme på mere, der er galt med den!

sony-xperia-z3-compact-4 sony-xperia-z3-compact-3

Sony Xperia Z3 Compact har en rigtig god købspris og alt efter dit mobilforbrug, så kan du faktisk spare over 4.000 kroner, når du køber den hos en af de danske operatører.  Se aktuelle priser for Sony Xperia Z3 Compact. Priserne opdateres dagligt og så hold øje med priserne.