iphone xr pris

Test og bedømmelse af iPhone Xr – se bedste pris

Test og bedømmelse af iPhone Xs – bedre batteritid, stor skærm, udmærket kamera, hurtig brugerflade og så er den billigere end Apples iPhone Xs-modeller. Test og bedømmelse af iPhone Xs med for og imod køb af telefonen.

iPhone Xr blev lanceret samtidig med iPhone Xs og Xs Max, men først nu er den kommet i handlen – cirka fire uger senere end de to andre telefoner. Allerede ved lanceringen blev der talt om, at Xr i virkeligheden var den mest interessante telefon, hvis man ser på kvalitet og pris. Den er trods alt 2.000-3.000 kroner billigere end de dyrere Xs-modeller. Grunden til, at mange vurderede Xr til at være et rigtig godt køb var, at den kommer med samme A12 Bionic processor som Xs og Xs Max og samtidig har den en stor skærm på 6,1 tommer.

Læs vores test og bedømmelse af iPhone Xr.

Se også: Priser på iPhone Xr

 

iPhone Xr – test og bedømmelse

Fordele ved iPhone Xr:

iPhone Xr er ikke helt så elegant designet om Xs-modellerne. Først og fremmest er der den brede ramme rundt om skærmen, der får den til at se lidt altmodisch ud. Den føles dog velbygget nok og er vandtæt ned til 1,5 meter i 30 minutter. Den er samtidig lidt tykkere end Xs-modellerne, men det gør nu ikke så meget i dagligdags brug. Et plus for, at den kommer i mange forskellige farver.

Brugerfladen er iOS 12 med de fordele og ulemper, den giver. Den er hurtig at bevæge sig rundt i, men jeg synes det er forvirrende med alle de måder, kan navigere rundt i menuerne på. Xr har samme A12 Bionic processor som i topmodellerne og det er rigtig godt, at den har det. På den måde får man en mobil, der giver samme muligheder som de langt dyrere telefoner fra Apple. Særligt til spil og augmented reality vil man på sigt kunne lave interessante ting med Xr.

Skærmen er stor med 6,1 tommer og er bedre end forventet. Opløsningen er kun med HD-kvalitet, men skærmen er flottere og skarpere end andre telefoner med HD-kvalitet.

Batterikapaciteten er ikke prangene sammenlignet med andre telefoner, men i iPhone-sammenhæng er den som ventet – faktisk lidt kraftigere end på iPhone Xs. Til gengæld virker batteritiden til at være forbedret og det skyldes nok, at skærmen ikke suger så meget strøm som OLED-skærmen på Xs og Xs Max.

Se også: Den billigste iPhone Xr

 

Ulemper ved iPhone Xr:

Antennekvaliteten er en anelse bedre end på Xs og Xs Max, men det er ikke meget og den er stadig for dårlig. Det spiller negativt ind på opkoblingen til det mobile netværk, på lydkvaliteten til samtaler og batteriet lider ogsǻ under, at den skal arbejde mere på at holde forbindelsen til netværket.

Som nævnt er designet ikke på niveau med iPhone Xs, men også sammenlignet med andre telefoner på markedet fremstår den ikke kluntet.

Der følger hverken jackstick-adapter eller lynoplader med i æsken.

Se også: Find billig iPhone Xr

 

iPhone Xr – bedste pris

iPhone Xs har en vejledende pris fra 6.699 kroner uden abonnement og det er at finde den med abonnement i seks måneder til en pris fra cirka 6.800 kroner. Sammenlign priser på iPhone Xr.

 

Særlige fordele ved iPhone Xr:

+Datahastighed (7/10)
+Hastighed i brugerflade (9/10)
+ Kamera (7/10)

Bedste pris – Cirka 6.800 kroner med abonnement i seks måneder: Bedste pris på iPhone Xr.
Samlet bedømmelse af iPhone Xr

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Apple

 

Skriv et svar