Test af Jabra Panacast 20 + guide til de bedste webcam

Jabra Panacast 20 er et utrolig fiks webcam med høj billedkvalitet i 4K, smart lysstyring, fokus og zoom. Læs test, se pris og bedste alternativer.

I nyeste afsnit af Fokus på YouTube-kanalen Teknofil kigger vi nærmere på det nye webcam til laptops, Jabra Panacast 20. Videokonferencer er blevet vigtigere end nogensinde, hvor vi forsøger at bevare kontakten på trods af afstande og der er ikke noget mere irriterende end at tale med en, der har et videokamera med dårlig billedkvalitet.

Hold videomøder med teknisk god billedkvalitet

Der findes mange løsninger på markedet i dag, et af dem er det nye Jabra PanaCast 20. Det er et af de bedste webcams på markedet lige nu og det skyldes flere ting.

Det har smart styring af lyset med AI baseret intelligent lysoptimeringsteknologi, der automatisk analyserer lyset i rummet og sørger for at kameraet tilpasser sig det. Fokus-funktionen fungerer godt.  Smart zoom funktion sårlig at man altid er i midten af billedet. Billedkvaliteten op til 4K giver skarpt billede selv på de største skærme. Enheden er meget bærbar, fleksibelt og let at tage i brug med plug ‘n’ play.

I følge Jabra leverer PanaCast 20 en mødeoplevelse, der ikke bare er bedre, den er fuldstændig genopfundet. Så langt vil jeg ikke gå, men der er ingen tvivl om, at det er et af de bedste webcams på markedet i dag.  en helt normal ulempe ved videoopkald. Men nu er det slut. PanaCast 20 har en AI baseret intelligent lysoptimeringsteknologi, der automatisk analyserer dine omgivelser og forbedrer billedet undervejs – og det fungerer rigtig godt.

Det er svært at finde noget dårligt at sige om PanaCast 20 – det skulle lige være prisen på 2.000 kroner. Det er mange penge for et webcam, men man får rigtig høj kvalitet for pengene.

Se aktuelle priser på Jabra Panacast 20 her.

Andre gode alternative webcams

Logitech C922 Pro Stream

Kan sættes fast på skærmen med en lille klemme. Billedkvalitet i fuld HD og en lille lampe er indbygget til at sikre bedre lys, hvis det er lidt dunkelt i lokalet. Plug ’n’ play løsning med kabel.

Pris fra cirka 550 kroner.

Elgato Facecam

Sættes også fast på skærmen med en lille klemme. Billedkvalitet i fuld HD. Plug ’n’ play løsning med kabel.

Pris fra cirka 1.200 kroner.

Lenovo Performance FHD Webcam

Sættes fast på skærmen med klemme. Billedkvalitet i fuld HD. Plug ’n’ play løsning med kabel.

Pris fra cirka 500 kroner.

Xiaomi IMILAB 1080P

Skal du have et ultra billigt, men stadig godt webcam, så er Xiaomi IMILAB 1080P et rigtig godt bud. Sættes fast på skærmen med klemme. Billedkvalitet i fuld HD. Plug ’n’ play løsning med kabel.

Pris fra cirka 250 kroner.

Sammenlign priser på alle webcams her.

Se også: Guides og test af gadgets