Test: Telmore Play – Danmarks måske bedste familieabonnement

Telmore er trådt ind i underholdningsbranchen og tilbyder 12 forskellige nyheds- og underholdningstjenester, som dækker hele familiens behov. Telmore Play er fuld af musik, film, tv-serier, e-bøger, nyheder & livsstilsmagasiner. De mange tjenester er hertil krydret med noget Tale, Data og SMS/mms på mobilen - Jeg har testet Telmore Play og giver her det fulde indblik i hvordan det fungerer.

Test: Telmore Play – Danmarks måske bedste familieabonnement

 

Telmore Play spiller for vildt, men kun med adgang til Wi-Fi. Mængden af Data indeholdt i Telmore Play er ganske enkelt for lille, men det kan jeg absolut ikke sige om antallet og kvaliteten af tjenesterne i Telmore Play – 12 meget familierelevante tjenester + noget taletid, data og sms/mms for kun 199 kroner er ekstremt billigt.

Som familiefar har jeg nu testet Telmore Play i seks måneder og hele familien er mægtig glad – Telmore Play er nemt og fuld af underholdning for alle – store, som små og mindst.

 

“Det jeg godt kan lide er, at tjenesterne i Telmore Play giver hele familien; en kæmpe buffet af underholdning, store besparelser og at de fleste tjenester nemt kan vises på mobil, tablet, pc og smart-tv”,

Steen Jørgensen, Mobilekspert.

Se aktulle priser på Telmore Play

 

Telmore Play er faktisk super let

Hvordan virker Telmore Play så? Man opretter sig som kunde hos Telmore med abonnementet Telmore Play. Herefter modtager man én mail med login/brugernavn (typisk den mail, man har tilknyttet mobilabonnementet) og kode til hver enkelt tjeneste. Til enkelte tjenester modtager man en værdikode, som skal tastes ind og så kan man efterfølgende selv vælge brugernavn og kode – det gælder for eksempel til HBO Nordic og Min Bio.

 

Man kommer hurtigt i gang med underholdningen

Første gang man logger ind på indholdstjenesterne gennem Telmore Play, skal man taste brugernavn og kode ind – og det er faktisk det eneste man skal gøre for at komme i gang. Der er ikke noget med at, man skal udfylde sensitive persondata og andet der er besværligt og tidskrævende. Appen der hører til hver af 12 tjenester skal dog hentes ned, men det er hurtigt gjort og kan gøres i takt med, at man tilgår den enkelte tjeneste første gang på mobil eller tablet – til computeren kører det i webbrowseren.

 

Virker på mobiler, tablets, computere & smart-tv

Du kan frit bruge indholdstjenesterne på din mobil, tablet, computer og smart-tv som du vil. Der er med andre ord en høj bekvemmeligheds-faktor med Telmore Play, da du for eksempel kan have HBO Nordic på dit fjernsyn derhjemme, på tabletten i sommerhuset og mobilen i toget eller bussen. Der er ganske enkelt ingen begrænsninger for, hvor og hvornår du kan bruge tjenesterne.

Der er dog typisk en begrænsning på, hvor mange samtidige brugere, der kan være på den enkelte tjeneste, så der for eksempel maksimalt kan være én bruger/enhed på HBO Nordic ad gangen, men vises HBO på den smarte tv, kan alle jo se med alligevel.

Man kan også sagtens bruge HBO samtidig med andre hører musik og læser bøger på andre enheder. Generelt kan man sige, at man med med Telmore Play får adgang til tjenesterne på præcis samme vilkår, som hvis man købte dem hver for sig ved hver enkelt udbyder.

 

Maksimal underholdning til hele familien

I praksis betyder det, at hele familien kan underholdes samtidigt på hver sin mobil, tablet, pc eller smart-tv. F.eks har jeg og kæresten set Game Of Thrones på tv (mens hun samtidig læste Eurowoman på tabletten) og børnene lod sig underholde af Min Bio på deres tablet.

Det må jeg indrømme er maksimal udnyttelse af et enkelt Telmore Play abonnement på en ellers regnvåd søndag eftermiddag.

 

NB! Brug Telmore Play med Data over Wi-Fi

Det er vigtigt at påpege, at den data, som de enkelte tjenester forbruger, går fra den data, der er med i selve mobilpakken. Det er derfor en rigtig god idé at streame film og tv-serier på enheder koblet op til Wi-Fi.

En streamet film kan hurtig bruge 2-3 GB og er man en familie, hvor mor og far ser tv-serier på HBO Nordic, hvor sønnike ser programmer fra TV2 Play On Demand og datteren ser en film på Cmore, så kan man hurtigt bruge rigtig meget data… Data-mængderne i Telmore Play abonnementerne er alt for små

 

Priser på Telmore Play & konklusion

Med Telmore Play får du fri adgang til 12 forskellige tjenester til en samlet værdi á ca. 700 kroner om måneden – samtidig får du ét mobilabonnement med Tale, Data og SMS/mms oven i hatten. Mobilabonnementet inklusiv de 12 indholdstjenester koster – alt efter dit mobilforbrug – kun:

 

  • 4 timers Tale, 5 GB & Fri SMS/mms + 12 indholdstjenester koster 199 kr. /md.
  • 10 timers Tale, 20 GB & Fri SMS/mms + 12 indholdstjenester koster 249 kr. /md.

 

Det er efter min klare mening, dannet efter min egen oplevelse i seks måneder, tale om to rigtig gode tilbud, men man kommer ikke udenom, at man også bør beregne et bredbånds-abonnement med en trådløs router oven i prisen.

Datamængderne i de to Telmore Play abonnementer er ganske enkelt for små til en hel familie. Alligevel er besparelsen, inklusiv den ekstra bredbåndsforbindelse, så stor, at Telmore Play sagtens vil kunne betale sig for de fleste danske familier.

Særligt hvis man indregner værdien af familiehygge, voksentid foran flimmeren iblandet lyden af glade unger, som hygger sig foran et godt program på tabletten, så er Telmore Play næsten uvurderligt.

 

“Alle familier bør seriøst overveje, at have et Telmore Play abonnement under samme tag; Det er mega meget underholdning og den samlede pris på mobilabonnmentet, underholdningen og nyhederne er alle pengene værd” Steen Jørgensen, Mobilekspert.

 

Kort beskrivelse af de 12 tjenester i Telmore Play

HBO Nordic: (normalpris 79 kroner)
Filmtjeneste med nogle af de mest kritiker-roste tv-serier, der er. Brugerfladen på HBO Nordic er ikke den bedste, men man finder alligevel hurtigt frem og den høje kvalitet på serierne er trods alt det vigtigste.

TV2 Play on demand: (Normalpris 59 kroner)
Fri adgang til TV 2 On Demand, hvor du kan se alle TV 2s programmer når det passer dig, du får også adgang til snigpremierer 7 dage før de kommer i fjernsynet og du får adgang til serierne på TV2.

C More Play: (Normalpris 99 kroner)
Film og tv-serier. De lover 300 premierer om året. Der er mange film, men det er ikke de allernyeste. Cmore virker ikke på smart tv, men vises fint på mobil, tablet og pc.

Min Bio (Nordisk Film): (Normalpris 45 kroner)
Min Bio er streaming til børn med over 400 tegnefilm og der er også mange klassiske børnefilm. Min Bio fungerer ikke på smart-tv, men vises fint på mobil, tablet og pc.

Telmore Musik: (Følger gratis med Telmore-abonnementer. Alternativer som Spotify og Tidal koster 99 kroner).
Stort katalog af musik, som er et fint alternativ til Spotify og Tidal. Brugerfladen og mulighederne sidder ikke helt i skabet som hos for eksempel Spotify, men, som med HBO Nordic, så fungerer tjenesten alligevel, så alle kan være med og så længe den musikken spiller vil de fleste sikkert være tilfredse.

Mofibo: (Normalpris 99 kroner)
Streaming tjeneste til e-bøger og lydbøger. Du får adgang til mere end 8.000 titler inden for mange forskellige genrer; børn, krimi, biografier og mange flere.

Euroman: (Normalpris 59 kroner)
Danmarks mest anerkendte livsstils magasin for mænd.

Eurowoman: (Normalpris 45 kroner)
Magasinet til kvinder med fokus på livsstil, mode og bolig.

Gastro: (Normalpris 65 kroner)
Velskrevet og underholdende magasin om mad fyldt og lækre opskrifter.

Rum: (Normalpris 55 kroner)
Magasin med tips og tricks til bolig og hjem.

Politiken Web: (Normalpris 66 kroner/md)
Online adgang til Politiken.dk.

Ekstrabladet: (Normalpris 29 kroner/md)
Online adgang til Ekstrabladets Ekstra-artikler.

 

 

Se også: De bedste mobilabonnement lige nu

 

Emnet er ikke færdigdebatteret

Siden redaktionen publicerede denne historie er der kommet nyt om sagen. Nicolas Fredriksen har holdt fast i temaet. 7/5/2015 kom der flere nuancer om emnet med en artikel der stillede skarpt på Billigste iPhone 6 – Tjek priserne på iPhone 6 & spar op til 1.680 kroner! – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Tjek også seneste nyt om temaet her.