Telmore Play mobilabonnementer med Netflix

Telmore Play mobilabonnementer inkluderer nu også Netflix - og det største abonnement kommer med fri data.

Telmore Play mobilabonnementer med Netflix

Telmore har i mange år været selskabet, man skal gå til, hvis man vil have mobilabonnement med underholdning inkluderet. Fra og med i dag bliver Play-abonnementerne styrket med Netflix.

Telmore Play mobilabonnementer får Netflix

Fra i dag har både nye og eksisterende Telmore Play-kunder mulighed for at vælge Netflix som en del af deres mobilabonnement.  Telmore har nemlig indgået et nyt strategisk partnerskab med Netflix, det første samarbejde af sin art i Norden for Netflix. Teleselskabet 3 tilbød Netflix for nogle år siden, men kun i en meget begrænset periode.

Eksisterende Telmore Play-kunder kan opdatere deres pakke til også at inkludere Netflix.  Den største pakke indeholder i forvejen Viaplay, TV2 Play, HBO Nordic, Bookmate og Telmore Musik.

Se også: Se aktuelle priser på Telmore Play med Netflix

Mere fokuseret på streamingbaseret underholdning

Henrik Lehman, der er direktør i Telmore, forklarer, at de med det nye samarbejde får et endnu stærkere og attraktivt produkt, der giver deres kunder adgang til digital underholdning on demand i absolut verdensklasse.

“Vi har en klar strategi om at gøre Telmore Play tungere og mere fokuseret på streamingbaseret underholdning. Den strategi leverer vi nu igen på ved at indgå samarbejde med Netflix, der dermed bliver den tredje store internationale streamingtjeneste, vi tilbyder kunderne adgang til. Det ligger dybt i vores DNA at tilbyde kunderne mere end bare et mobilabonnement, og det er vigtigt for os hele tiden at kunne tilbyde de bedste digitale underholdningsprodukter til danskerne”, fortæller Henrik Lehman.

Også Netflx er begejstrede for samarbejdet. “Vi er enormt stolte over, at Netflix har indgået dette samarbejde med Telmore, og at vi nu er en del Telmores brede produktportefølje”, fortællerPatrick Danckwardt, Head of Business Development hos Netflix Nordics.

Se også: Mobilabonnement med Netflix

Priser på Telmore Play mobilabonnementer med Netflix

Telmore Play med Netflix kommer fremover i fem forskellige pakker og priserne for pakkerne varierer fra 299 til 399 kr/md. Det dyreste abonnement indeholder også fri data.

Se også: Nyheder om teleselskaber

Efterfølgende nyt om sagen

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på historien. Robin Dixen Eggert kunne ikke lade sagen ligge. 13/5/2020 gik vi videre med artiklen Mobilabonnement med fri data hos CBB Mobil – Læs den her. Se også seneste nyt om temaet her.