Telia mobilabonnement til erhverv

Telia Erhverv har mobilabonnementer til telefoniløsninger til både små og store virksomheder. Blandt andet cloud-baseret omstilling.

Telia mobilabonnement til erhverv

Telia tilbyder en bred vifte af avancerede IT-muligheder til store virksomheder, men der er også flere gode ting at hente for små virksomheder. Vi giver her et overblik til Telia Erhvervs mobilabonnementer og telefoniløsninger til virksomheder.

Mange virksomheder behøver bestemt ikke benytte sig af særlige telefoniløsninger for at få dækket deres behov. Langt de fleste små virksomheder – og små virksomheder udgør langt de fleste af de virksomheder der er i Danmark – kan klare sig med et almindeligt mobilabonnement.

Der kan dog være tilfælde, hvor der er behov for en større forkromet løsning til at give den bedst mulige telefoniløsning til både ansatte og kunder. Telia er en af de teleselskaber, der gør meget på den front. Herunder giver vi overblik til mobilabonnementer til små og store virksomheder samt de øvrige muligheder de tilbyder, når det gælder andre telefonitjenester.

Telia Erhverv mobilabonnement

Smart15 Pro

Fri tale og 30 GB data
Pris: 149 kroner om måneden

OnePro
Fri tale og 1.000 GB data
Pris: 249 kroner om måneden

Det er muligt at tilkøbe flere abonnementer, der kobles til OnePro – prisen er 119 kroner per ekstra abonnement. Et OnePro-abonnement kan deles med i alt fem.

Se også: Bedste telefoner til virksomheder

Erhvervsrettede tjenester

Udover mobilabonnementer tilbyder Telia også det, de kalder for Touchpoint. Det er en plug ‘n’ play løsning, hvor mobiltelefoni, fastnet og IP-telefoni samles i én cloud-baseret løsning

Her kan man omstille eller viderestille kald til de rigtige kollegaer og altid se, hvem der er tilgængelig.  Der er også funktioner i for eksempel svargrupper med kø og velkomstbesked samt automatisk menuvalg, så kunderne får den rigtige indgang fra første ring.

Touchpoint koster normalt 49 kroner om måneden per bruger.

Har man et Telia One-abonnement til sin ansatte, så kan de benytte det til at spare lidt på Spotify og HBO – 29 kroner om måneden per tjeneste kan de spare. Abonnementet giver også mulighed for at benytte Telia Secure, der giver IT-sikkerhed til mobil og computer.

Telia tilbyder også langt mere avancerede løsninger til større virksomheder og organisationer med 20 eller flere ansatte. For eksempel at bruges Teams både på computer, tablet og mobil – fra én samlet platform, men også automatisering, IoT, indsigt i data til optimering af virksomheden og ekstra sikkerhed.

Se også: Find billigt mobilabonnement til erhverv

Seneste tilføjelse til sagen

Redaktionen har fulgt udviklingen og her er fortsættelsen på historien. Steen Jørgensen gik videre med sagen. Allerede d. 29/1/2021 bragte vi nyt i sagen med en artikel omkring Danmarks billigste mobilabonnementer – til alle typer forbrug – Du finder artiklen her. Få også seneste nyt i sagen her..