Telia køber TDC?

Svenske TeliaSonera kan være interesseret i at købe TDC. Det skrev Business.dk om i flere omgange tilbage i januar 2017. Siden har Telia Danmark været historisk meget stille af sig. Telia har siden januar nemlig droslet kraftigt ned på brandbuilding og annoncering for Telia abonnementer og øvrige tjenester i Danmark. At Telia.dk og netværket de sidste 18 timer også har været nede kan styrke troen på, at noget stort er gærde eller at noget er riv ruskende galt hos Telia Danmark.

Se også: Sammenlign priser og tilbud på mobilabonnement

- Det er ikke bare Telia.dk der er nede. I følge EkstraBladet raser rigtig mange telia-kunder på Telias Facebookside og klager over, at de hverken kan tilgå hjemmesiden, komme på nettet eller modtage opkald og sms. Telias Kommunikationschef, Mette Honoré, har i følge eb.dk ikke meddelt andet svar end, at “Vi arbejder på at få løst problemerne med nettet og vores hjemmeside”.

Se også: Mobilselskabet med det bedste mobilnet og netværk

Telia ramt af Murphys Lov eller er der noget større i gærde

Ser man tilbage på de sidste snart seks måneder har Telias markedsaktiviteter i Danmark været på et all-time-low. Telia Danmark har under perioden været meget tilbageholdne med at køre reklameannoncer for deres ydelser. Og det er ikke normalt for et teleselskab, der har tabt mange tusinde mobilkunder det forgange år.

Hertil var Telia Danmark relativt sene med at respondere på nye pris-strukturer for mobilabonnement med roaming i EU. Den mest mistænkelige perle i rækken af mærkeligheder i kæden af underlige sammenfald, er imidlertid de seneste 18 timers nedetid på Telia.dk og Telias netværk.

At både hjemmesiden og netværket pludseligt skal gå ned på samme tid er meget underligt. Måske er det bare Murphys lov (Loven om at alt der kan gå galt, vil gå galt på samme tid), der spiller Telia og alle deres kunder et kedeligt pus.

… Mon ikke vi havde hørt mere fra deres kommunikationsdirektør, hvis Murphy var årsagen til alt er gået galt for Telia.

Se også: Billigste mobilabonnement på Telias netværk 

Hjemmeside og netværk går ikke ned på samme tid

Enten er Telia ramt af en ondsindet handling, eller så er det en utilsigtet konsekvens forårsaget af en bevidst beslutning. Altså en beslutning om, at der f.eks. lanceres nye produkter på ny hjemmeside og nyt netværk. F.eks. som konsekvens af, at Telia køber TDC og bliver TDC.

Der er åbenbart gået ged i den, men at både hjemmesiden og selve mobilnettet skal gå ned samtidigt er usandsynligt. Det er vildere end Murphys Lov om, at alt der kan gå galt, vil gå galt. Noget større må være årsagen til det totale nedbrud hos Telia.

Uanset hvordan Telia – forhåbentlig snart - fremtoner på deres hjemmeside og præsterer på deres netværk så håber vi, at kunderne bliver glade og tilfredse.

Måske vågner vi op til en ny Telia/TDC hjemmeside og en svensk/dansk hverdag. Mere sandsynligt er det at vi vågner op til nye Telia produkter på en ny Telia hjemmeside, der endelig fungerer på det danske telemarked.

 

Tjek aktuelle priser og tilbud på Telia mobilabonnement