Teleselskabet Flexii har Danmarks laveste pris på fri data

Hos lavprisselskabet Flexii finder du Danmarks billigste mobilabonnementer. Selskabet har også den laveste pris på fri tale, fri data og 5G.

Teleselskabet Flexii har Danmarks laveste pris på fri data

Navnet Flexii er måske ikke noget, der får nogle klokker til at ringe. Men hvis du er til billige mobilabonnementer, er det svært at komme uden om teleselskabet Flexii.

Flexii er en 100 procent online udbyder af mobilabonnementer skabt af teleselskabet 3. Teleselskabet 3 har i forvejen lavprisselskabet OiSTER, men hos Flexii presses priserne yderligere i bund.

Kan det overhovedet lade sig gøre? Ja, det kan det. Flexii har med succes solgt mobilabonnementer, siden brandet blev lanceret i efteråret 2022. Til at starte med måtte man dog undvære adgang til 3’s 5G-mobilnet, men det blev der rettet op på allerede i februar.

Når du køber et mobilabonnement hos Flexii, får du altså samme netværksoplevelse som hos OiSTER og 3. Og den helt store fordel er naturligvis priserne. Flexii er billigt! Meget billigt endda.

Læs også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Danmarks billigste mobilabonnement med fri tale og fri data

Hos Flexii får du ikke bare billig fri data, men Danmarks billigste fri data. Normalprisen er nemlig kun 169 kroner per måned – og i de første tre måneder er prisen halveret til kun 84 kroner per måned.

Derudover har Flexii en fair use-datagrænse på 2 terabyte om måneden. Du skal med andre ord bruge usandsynligt meget data for at nå denne grænse.

Flexii har derudover to øvrige mobilabonnementer med fri tale og henholdsvis 20 og 40 GB data per måned. Også disse er klart billigere end konkurrenternes priser.

Se Flexiis tre abonnementer nedenfor:

  • Fri tale, 20 GB data (20 GB i EU) og 5G
    Pris: 59 kroner per måned (29 kroner per måned de første tre måneder)
  • Fri tale, 40 GB data (20 GB i EU) og 5G
    Pris: 79 kroner per måned (39 kroner per måned de første tre måneder)
  • Fri tale, fri data (25 GB i EU) og 5G
    Pris: 169 kroner per måned (84 kroner per måned de første tre måneder)

Det aktuelle tilbud gælder til og med den 5. oktober.

Se aktuelle priser og tilbud hos Flexii

Hvor meget sparer man ved at vælge Flexii?

I og med Flexii har de billigste mobilabonnementer i Danmark, vil der altså altid være penge at spare, hvis du skifter til teleselskabet. Spørgsmålet er bare, hvor meget du kan spare.

Det kommer selvfølgelig helt an på, hvilket teleselskab og mobilabonnement du i forvejen har. Vi kan ikke gennemgå alle alternativerne, men lad os kigge nærmere på et par eksempler.

Hvis du har et fri data-abonnement hos OiSTER eller 1.000 GB hos duka til 179 kroner per måned, sparer du altså 10 kroner per måned eller 120 kroner om året. Hos teleselskaber som CBB Mobil, Call me og eesy koster fri data 199 kroner per måned. I forhold til dem sparer du altså 30 kroner per måned eller 360 kroner om året.

I forhold til fri data hos YouSee, Telenor, 3 og Telia sparer du henholdsvis 110, 100, 100 og 101 kroner hos Flexii. Det er mellem 1.200 og 1.320 kroner om året!

Køb mobilabonnement hos Flexii her