windows store 3 betaling

3-kunder kan nu betale i Windows Store via mobilregningen

Teleselskabet 3 tilbyder sine kunder, at de kan betale for køb af apps, film, tv-serier og musik via mobilregningen. Dette giver altså kunderne mulighed for sikkert købe og betale fra en Windows 10-enhed og betale med deres eksisterende 3-konto.

Man kan benytte sig af den nye betalingsmulighed ved indkøb i Windows Store med computere, telefoner eller tablets med Windows 10 eller fra Xbox.

Se også: Sammenlign abonnementer hos 3

Sådan betaler du indkøb i Microsoft Store med mobilregningen

Denne type betaling foregår ved at man vælger det produkt, man vil købe i Windows Store og når man så vil betale, vælgerman ’Mobiltelefon’ som betalingsmetode og indtaster så ens telefonnummer.

Når 3 er valgt som betalingsløsning, vil alle fremtidige køb foretaget via den tilknyttede Microsoft-konto blive opkrævet som en del af den månedlige telefonregning og vises under ’Køb via mobil’.

Se også: De bedste mobilabonnementer til prisen

Samme vilkår som betaling af premium sms-tjenester

Med hensyn til betalingsgrænser, så gælder samme forhold for køb i Microsoft Store, som når man benytter sig af premium sms-tjenester. Det betyder, at man kan købe for op til 225 kroner ad gangen, maksimalt for 1500 kroner inden for syv dage og ialt for 2.500 kroner om måneden. Hver gang man foretager et køb i Microsoft Store på denne måde, så modtager man som sædvanlig en kvittering for købet via en e-mail fra Microsoft.

3 giver i øvrigt også i dag sine kunder mulighed for at betale deres mobilabonnementer via MobilePay.

Se også: Nyheder om teleselskabet 3