Teleselskabernes omsætning i 2013

Teleselskaberne taber store penge. 2013 må stå tilbage som selve rædselskabinettet for teleselskabernes nye forretningsmodel med "Fri Tale, Gratis Data og Ubegrænset SMS/mms... 2013 var nemlig året hvor teleoperatørerne i stor stil fyrede kundeservicemedarbejdere samtidig med prisen på mobiltelefoni med raketfart blev sendt til himmels - Danskerne kan derfor fremover se frem til dårligere service og højere priser på mobiltelefoni.

Teleselskabernes omsætning i 2013

 

Iflg. Erhvervsstyrelsens Telestatistik for 2013, som baseres på teleoperatørernes egne indberetninger, så bløder det danske telemarked i stride strømme. På kun 12 måneder har de danske teleselskaber, samlet set, mistet 2,5 mia kroner i omsætning. ‘

Under samme periode har teleselskaberne skåret kraftigt ned i medarbejderstaben og fyret op mod 500 medarbejdere. Primært ansatte indenfor kundeservice-området – Dårligere indtjening fordelt på færre medarbejdere vil imidlertid medføre højere priser og dårligere service!

Se hvor meget Tale, Data og SMS/mms du faktisk får under 100 kroner pr. måned

 

– Teleselskaberne er tilsyneladende glade for deres mobilpakker med; Fri Tale, Ekstremt Meget Data og Gratis SMS/mms til én fast – såkaldt lav – månedlig pris, men undervejs har teleselskaberne åbenbart glemt selve mobilkunderne – Mobilkunderne vil nemlig ikke betale for mobilforbrug som ikke forbruges, og de vil heller ikke være kunde i et teleselskab som ikke yder god service – Teleselskabernes strategi vil slå fejl, men TDC ser ud til at fejle mest.

 

TDCs priser vil stige, men det vil også tabet af kunder

TDC er i forvejen Danmarksmester i gebyrer, men TDC – det mest blødende mobilselskab af dem alle – må snarligt forventes, at sætte priserne yderligere op. I dag koster samtaleminutter ved TDC – der overskrider mobilpakkernes indhold af Taletid – op til 99 Øre pr. påbegyndte minut… Inden længe forventer vi, at TDC må være nødsaget til at sætte prisen yderligere op. Og allerede nu har TDC varslet månedlige prisstigninger på 10 og 20 kroner, som gøres gældende for div. mobilpakker d. 1. Jan 2015.
… Jo færre TDC kunder, des højere pris må de tilbageværende tilsyneladende betale for at dække indtægtstabet.

 

 

Telenor og Telia må nødvendigvis følge trop

TDC er kun en lille bitte bror, men den største teleoperatør i Danmark. Telia og Telenor er store internationale spillere, og de fleste aktører i verden svarer når de ringer. I Danmark er det imidlertid TDC, som sætter spillereglerne – Hvad TDC gør i Danmark, gør Telenor og Telia som regel også efterfølgende – TDCs fremtidige strategi vil derfor medvirke til, at det danske telemarked fortsætter med at blive gradvist dyrere for mobilkunderne.

 

Mobilregningen vil stige 10 procent det næste år

90 procent af danskerne har i forvejen unødvendigt dyre mobilregninger og danskernes gennemsnitlige årlige besparelse er på den gode side 2.000 kroner. Dagens blødende teleselskaber og fejlslagne strategier (set med mobilkundernes øjne) vil imidlertid medføre at mobilregningen, indenfor de næste seks måneder, forventes at stige med 10 procent – Tiden er nu inde for, at skifte til et billigt mobilselskab!

Find billigste mobilabonnement

 

Spar mange penge på fremtidens mobilregning allerede i dag

Er du kunde i TDC, så kan du garanteret spare mange penge ved at skifte til et billigere mobilselskab allerede i dag. Besparelser på op mod 70 procent er absolut ikke undtagelser, og mange TDC kunder vil årligt kunne spare op til 3.000 kroner.

 

Sammenlign priser på mobilabonnement