teleselskabernes omsætning

Teleselskabernes omsætning i 2013

 

Iflg. Erhvervsstyrelsens Telestatistik for 2013, som baseres på teleoperatørernes egne indberetninger, så bløder det danske telemarked i stride strømme. På kun 12 måneder har de danske teleselskaber, samlet set, mistet 2,5 mia kroner i omsætning. ‘

Under samme periode har teleselskaberne skåret kraftigt ned i medarbejderstaben og fyret op mod 500 medarbejdere. Primært ansatte indenfor kundeservice-området – Dårligere indtjening fordelt på færre medarbejdere vil imidlertid medføre højere priser og dårligere service!

Se hvor meget Tale, Data og SMS/mms du faktisk får under 100 kroner pr. måned

 

- Teleselskaberne er tilsyneladende glade for deres mobilpakker med; Fri Tale, Ekstremt Meget Data og Gratis SMS/mms til én fast – såkaldt lav – månedlig pris, men undervejs har teleselskaberne åbenbart glemt selve mobilkunderne – Mobilkunderne vil nemlig ikke betale for mobilforbrug som ikke forbruges, og de vil heller ikke være kunde i et teleselskab som ikke yder god service – Teleselskabernes strategi vil slå fejl, men TDC ser ud til at fejle mest.

 

TDCs priser vil stige, men det vil også tabet af kunder

TDC er i forvejen Danmarksmester i gebyrer, men TDC – det mest blødende mobilselskab af dem alle – må snarligt forventes, at sætte priserne yderligere op. I dag koster samtaleminutter ved TDC – der overskrider mobilpakkernes indhold af Taletid – op til 99 Øre pr. påbegyndte minut… Inden længe forventer vi, at TDC må være nødsaget til at sætte prisen yderligere op. Og allerede nu har TDC varslet månedlige prisstigninger på 10 og 20 kroner, som gøres gældende for div. mobilpakker d. 1. Jan 2015.
… Jo færre TDC kunder, des højere pris må de tilbageværende tilsyneladende betale for at dække indtægtstabet.

 

 

Telenor og Telia må nødvendigvis følge trop

TDC er kun en lille bitte bror, men den største teleoperatør i Danmark. Telia og Telenor er store internationale spillere, og de fleste aktører i verden svarer når de ringer. I Danmark er det imidlertid TDC, som sætter spillereglerne – Hvad TDC gør i Danmark, gør Telenor og Telia som regel også efterfølgende – TDCs fremtidige strategi vil derfor medvirke til, at det danske telemarked fortsætter med at blive gradvist dyrere for mobilkunderne.

 

Mobilregningen vil stige 10 procent det næste år

90 procent af danskerne har i forvejen unødvendigt dyre mobilregninger og danskernes gennemsnitlige årlige besparelse er på den gode side 2.000 kroner. Dagens blødende teleselskaber og fejlslagne strategier (set med mobilkundernes øjne) vil imidlertid medføre at mobilregningen, indenfor de næste seks måneder, forventes at stige med 10 procent – Tiden er nu inde for, at skifte til et billigt mobilselskab!

Find billigste mobilabonnement

 

Spar mange penge på fremtidens mobilregning allerede i dag

Er du kunde i TDC, så kan du garanteret spare mange penge ved at skifte til et billigere mobilselskab allerede i dag. Besparelser på op mod 70 procent er absolut ikke undtagelser, og mange TDC kunder vil årligt kunne spare op til 3.000 kroner.

 

Sammenlign priser på mobilabonnement

2 svar til “Teleselskabernes omsætning i 2013”

  1. Deter E siger:

    Det er godt nok en utrolig dårlig, usaglig, artikkel. I hiver jo bare ting ud af røven på jer selv – med den konkurrence der er på markedet i dag stiger prisen ikke 10% næste år, alt empiri taler for en fortsat fastholdelse af de lave priser.

    • Nicolas Fredriksen siger:

      Du har ret i, at jeg ikke oprindelig begrundede påstanden om 10 procent prisstigninger. Det er så gjort nu, med henvisning til, at TDC allerede har varslet månedlige prisstigninger på div mobilpakker på 10 og 20 kr med virkning fra 1. jan 2015.

Skriv et svar