Teleselskaber med fri mobildata

Har du et kæmpe forbrug af mobildata, så skal du have et mobilabonnement med fri data - se teleselskaber med mobilabonnementer med fri data.

Teleselskaber med fri mobildata

Hvilke teleselskaber tilbyder fri mobildata – altså hvor du bare kan bruges løs af mobildata uden at tænke over, hvor meget du bruger? Guide til teleselskaber, der tilbyder mobilabonnementer med fri data.

For at svare kort på spørgsmål, hvilke teleselskaber der tilbyder fri data, så er det faktisk: Ingen. Der er nemlig en fair use grænse på de mobilabonnementer, man ellers prøver at sælger som fri data. Grænsen er på 1.000 GB data om måneden. I praksis skal man have en meget usædvanligt dataforbrug, hvis man kan runde 1.000 GB data om måneden – der skal nærmest streames HD video i døgndrift.

Herunder kan du se guide til teleselskaber, der tilbyder mobilabonnementer, der sælges som fri data og som altså har 1.000 GB data om måneden som grænse.

Se også: Mobilabonnementer med fri data

 

Teleselskaber med fri mobildata

 

#1 Telia
Indeholder fri data inkl. 20 GB i EU, fri tale og sms/mms.
Netværk: Eget netværk
Pris: 249 kroner om måneden. Ingen aftale om trafik

#2 Telenor
Indeholder fri data inkl. 20 GB i 46 lande, fri tale og sms/mms.
Netværk: Eget netværk
Pris: 300 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#3 YouSee
Indeholder fri data inkl. 20 GB i 48 lande, fri tale og sms/mms + 2 timers tale fra Danmark til 54 lande + YouSee Musik
Netværk: TDC
Pris: 399 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

Oister tilbyder et mobilabonnement, der også kan lægges ind i kategorien Fri datam nemlig et med 500 GB data om måneden. Det abonnement koster 149 kroner og kan være et rigtig godt alternativ til de betydeligt dyrere løsninger hos de andre teleselskaber. Oisters tilbud er dog kun godt, hvis dit mobile dataforbrug ikke overstiger 500 GB data om måneden og hvis Oister dækker godt der, hvor du bruger mobilen mest. Se aktuelle tilbud hos Oister her.

 

Teleselskaber med fri data, september 2019

Guiden med prissammenligninger på mobilabonnementer med fri data er fra juli 2019. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. I guiden finder vi tilbud fra Oister, Telenor, Telia og YouSee, der er de eneste teleselskaber med mobilabonnementer med fri data.

Se også: Prissammenligninger på mobilabonnementer