Teleselskaber med rabatter og tjenester til familier

(Opdateret 24. maj 2016 ) Hvis en familie vælger at blive kunde hos ét og samme teleselskab, så kan man få store rabatter og fordele.

Teleselskaber med rabatter og tjenester til familier

Næsten uanset, hvordan økonomien ser ud i ens familie, så kommer man ikke uden om at have en mobiltelefon med tilhørende mobilabonnement. Det er ganske enkelt nødvendigt at være online på den ene eller anden måde, uanset hvilken type familie man er.

Guide til mobilselskaber med familie rabat

På teleprisguide.dk kan du se en oversigt over mobilselskaber med familierabat på mobilabonnement, telefoner, tjenester og fordele til hele familien.

Der kan være mange fordele at hente som familie, hvis man samler hele familien under en telehat. Nogle teleselskaber tilbyder det første mobilabonnement i familien til standard-pris, mens de næste kommer med rabat.

Et eksempel er TDC, hvor man kan få op til 200 kroner i rabat på hvert af de følgende 4 mobilabonnementer.

Der er også teleselskaber, der satser på underholdning til hele familien – det gælder blandt Telmore, der med deres Telmore Play tilbyder 13 underholdningstjenester inkluderet i mobilpakken med 4 timers tale og 5 GB data til 199 kroner.

Derfor bør du jævnligt tjekke familiens mobilabonnement

Uanset, hvor godt du tror, du er dækket ind i din famlie, så bør du som minimum tjekke dit mobilforbrug hvert 6. måned. Prisudviklingen og udvalget af tjenester, fordele og rabatter ændrer sig hele tiden og selvom du tror, du har det, der er billigst for dig og din familie, så tjek lige en ekstra gang.

Ikke kun familiens mobilabonnementer, men også de streaming-tjenester, alle i familien bruger – flere og flere teleselskaber inkluderer nemlig fri musik, film og tv-serier i deres mobilpakker. Det er jo ingen grund til at betale 99 kroner for at streame musik, hvis du kan få det gratis eller i hvert fald billigere gennem en mobiloperatør.

Herunder guider vi til en række forskellige mobilløsninger, der kan give store besparelser for familier. Du kan også se stor oversigt til de bedste og billigste mobilpakker til familier på teleprisguide.dk.

Mobilselskaber med rabat til familier

Telia

Fri tale, 10 GB data & fri sms/mms

Pris: 199 kroner /md

Inkluderede fordele & tjenester: Andre i familien kan dele abonnementet for 99 kroner / md. Vælg mellem gratis HBO, RoamLikeHome, Storytel eller Telia TV i 12 måneder. Giver rabatter på telefoner.

Telia benytter eget netværk og er baseret på 4G.

Se aktuelle tilbud og priser (Telia har også mobilabonnementer med mere data)

TDC

Fri tale, 8 GB data & fri sms/mms

Pris: 199 kroner / md for første abonnement. Op til 4 ekstra abonnementer med samme indhold kan tilkøbes for 119 kroner stykket.

Inkluderede fordele & tjenester: Mobilabonnementet har 11 valgfrie fordele, hvor man kan vælge to af gangen og skifte hver 30. dag. Hver ekstra abonnent får adgang til samme tjeneste og fordele, som hovedabonnenten vælger. Giver rabatter på telefoner. Dataforbrug fra TDC Musik og Familie- og seriepakken trækkes ikke fra den inkluderede data.

TDC benytter eget netværk og er baseret på 4G.

Se aktuelle tilbud og priser (TDC har også mobilabonnementer med mere data)

Telmore

15 timers tale, 25 GB data & fri sms/mms

Pris: 249 kroner /md

Inkluderede fordele & tjenester: 13 underholdningstjenester som Musik, HBO Nordic, Minbio, TV 2 Play, Cmore, Euroman, Eurowoman, Mofibo med flere. Giver rabatter på telefoner.

Telmore benytter TDCs netværk og er baseret på 4G.

Se aktuelle tilbud og priser (Telmore har også mobilabonnementer med mere data)

Yousee

Fri tale, 4 GB data & fri sms/mms

Pris: 149 kroner /md

Inkluderede fordele & tjenester: Op til 4 ekstra abonnementer med samme indhold kan tilkøbes for 119 kroner stykket. Fri musik og en gratis film hver måned til hver abonnent.

Yousee benytter TDC’ netværk og er baseret på 4G.

Se aktuelle tilbud og priser (Yousee har også mobilabonnementer med mere data)

 

Telenor

Fri tale, 5 GB data & fri sms/mms

Pris: 179 kroner /md for første abonnement. Nr. 2 koster 129, nr. 3-8 koster 79 per abonnement.

Inkluderede fordele & tjenester: Microsoft Office 365 og 1 TB data i OneDrive til hvert abonnement, gratis lånsmobil hvis mobilen skal repareres. Giver rabatter på telefoner.

Telenor benytter eget netværk og er baseret på 4G.

Se aktuelle tilbud og priser (Telenor har også mobilabonnementer med mere data)

Call me

15 timers tale, 25 GB data & fri sms/mms

Pris: 129 kroner /md Inkluderede fordele & tjenester: Giver rabatter på telefoner. Rabat på minbio (tegnefilm til børn).

Call me benytter Telias netværk og er baseret på 4G.

Se aktuelle tilbud og priser (Callme har også mobilabonnementer med mere tale og data)

Opdatering:

Siden vi bragte artiklen er der kommet nyt i sagen. Steen Jørgensen fandt det relevant at følge op på temaet. 10/5/2016 fulgte redaktionen op med en artikel omkring emnet Priser med og uden abonnement for Galaxy S7 Edge – Historien finder du her. Se også seneste nyt om tematikken ved at trykke her..