teleselskaber med bedst kundeservice

Teleselskaber med bedst kundeservice – 1.500 danskere har svaret

Hvilke teleselskaber bedømmer danskerne til at have dem bedste kundeservice? Det kan man følge med i inde på teleprisguide.dk, hvor man kan bedømme og komme med udtalelser om kundeservicen hos de danske teleselskaber – det har over 1.500 danskere gjort. Guide til teleselskaber med den bedste kundeservice.

 

Kundeservice er vigtigt i dag

Der er færre mobilabonnementer på det danske marked i dag end tilfældet var for 3-4 år siden, men det betyder ikke, at det ikke stadigvæk kan være kringlet at være mobilkunde. Nye regler kommer til, priserne stiger, ens behov og forbrug ændrer sig. Derfor er det vigtigt, at man hurtigt og enkelt kan lave ændringer i ens mobilabonnement, få relevante og brugbare svar på spørgsmål på nettet, over telefonen eller via mails.

På teleprisguide.dk kan du give din vurdering af kundeservicen hos dit teleselskab – enten ved at uddele karakter eller /og ved at dele ud af din viden om kundeservicen hos dit teleselskab med en kommentar. På den måde kan du hjælpe andre danskere, der prøver at finde det rigtige mobilselskab.

Herunder kan du se en lister over teleselskaberne med den bedst kundeservice.

Se også: Teleselskaber med bedst mobildækning

 

Teleselskaber med bedst kundeservice

#1 Greentel med score på 8,80/10

#2 Telmore med score på 8,22/10

#3 Call me med score på 8,01/10

#4 CBB Mobil med score på 7,77/10

#5 Coop Mobil med score på 7,52/10

Teleselskabet med den dårligste kundeservice er Plenti med en score på 3,96/10.

Du kan se den fulde oversigt over kundeservicen hos teleselskaberne og se, hvordan dit mobilselskab klarer sig her > Teleselskaber med bedst kundeservice

Se også: Sammenlign priser på populære telefoner

 

 

Vurdér teleselskaber du har været kunde hos

Du kan komme med din vurdering af kundeservicen hos de teleselskaber, som du har været kunde hos eller som du er kunde hos i dag.  Ved at dele ud af din viden kan du som sagt hjælpe andre med at finde teleselskaber med den bedste kundeservice.

Se også: De bedste tilbud på mobilpakker

 

Teleselskaber med bedst kundeservice, november 2017

Guiden til teleselskaber med bedst kundeservice er opgjort i november 2017. På listen finder vi Greentel, Telmore, Call me, CBB Mobil og Coop Mobil.

Cirka 1.500 danskere har vurderet kundeservicen hos de danske teleselskaber.

Se også: Nyheder om kundeservice hos teleselskaberne