Teleselskaberne er gået januarudsalg amok!

Masser af knaldgode tilbud at vælge mellem lige nu. Vi guider her til de bedste tilbud og største besparelser på mobilabonnement og mobiltelefoner. Og ja, der er også gode tilbud på PS4 og tablets...

Teleselskaberne er gået januarudsalg amok!

På telemarkedet ringer julen først ind i januar og sådan er det også i år. Gav du mobiltelefoner og tablets i julegave, så kan du næsten være sikker på, at prisen på gaven, du gav til hjerternes fest, nu er blevet meget billigere.

Teleselskabernes januarudsalg har etableret sig som en gavebod med rigtig gode tilbud – Vi guider her til de bedste tilbud lige nu.

Se også: Bedste tilbud på mobiltelefoner

 

Januarudsalg: Telmore 

Telmore har sænket priserne på populære telefoner med op til 50 %.

For eksempel kan du spare over 1.800 kroner på den lille fine iPhone SE, du kan spare over 2.500 kroner på den super gode Samsung Galaxy S7 Edge og den bedste lille mobil, Sony Xperia X Compact, fås med godt 1.500 kroners rabat.

Se tilbuddene hos Telmore

 

Januarudsalg: CBB

Lavprisselskabet CBB har pris på mobilabonnement med 20 timers tale + 20 GB til 109 kroner om måneden.

Se tilbuddet hos CBB

 

Januarudsalg: Callme 

Callme har mobiltelefoner + Playstation 4 til super gode priser.

Callme har blandt andet Sony Xperia XA med PlayStation 4 til en mindstepris på 3.753 kroner og Sony Xperia X Compact (en mobil vi har været meget begejstret for) sammen med PS 4 til samlet 5.217 kroner. Endelig sælger Callme også Sony Xperia XZ sammen med PS4.

Se tilbuddene hos Callme

 

Januarudsalg: Oister

Et andet lavprisselskab er Oister og de kører lige nu med 15 timers tale og 15 GB data til 89 kroner om måneden.

Se tilbuddet hos Oister

 

Januarudsalg: Telia

Telia kører tilbud på en række populære mobiltelefoner til kun 299 kroner stykket.

Det gælder blandt andet Huawei P9 Lite, Sony Xperia XA og Samsung Galaxy A3 (2016), der alle tre, specielt de to første, er rigtig glimrende telefoner til prisen.

Se tilbuddene hos Telia

Januarudsalg: Yousee

YouSee har også gode tilbud på udvalgte telefoner.

YouSee giver for eksempel gode rabatter på Huawei P9, iPhone 7, Sony Xperia X og Samsung Galaxy S7 og har faktisk også mobilrabat på den nye og fremragende Huawei Mate 9 Pro.

Se tilbuddene hos Yousee

 

Januarudsalg: 3

Teleselskabet 3 har sat prisen kraftigt ned på tablets, iPads og udvalgte telefoner. 3 giver blandt andet 500 kroners rabat på iPad Mini 4 og iPad Mini 3.

Når det gælder mobiltelefoner, har 3 rabatter på Samsung Galaxy S6 Edge – rabat på 1.000 kroner – og på Huawei Honor 8 med rabat på 600 kroner.

Se tilbuddene hos  3