Teleselskaber med billig / gratis streaming af musik – aktuelle priser og bedste tilbud

Teleselskaber med billig eller gratis musikstreaming - se guide til teleselskaber der tilbyder musik i deres abonnementer.

Teleselskaber med billig / gratis streaming af musik – aktuelle priser og bedste tilbud

Flere teleselskaber tilbyder streaming af musik i udvalgte mobilabonnementer og der kan være mange penge at spare over tid. Guide til teleselskaber med streaming af musik i mobilabonnementer.

Streaming-tjenester til musik fungerer på mange måder godt og smidigt og giver adgang til millioner af sange for et fast månedligt beløb på typisk 99 kroner på tværs af enheder. Men er det blevet billigere at lytte til musik end tidligere, da man købte CD’ere? Personligt brugte jeg under det halve på nye CD’ere, inden der gik streaming i det hele og jeg fik tit en stak albums i fødselsdaggave eller julegave. I dag bruger jeg knap 1.200 kroner årligt på musik og selvom jeg har lytter til et bredere lineup af bands og musikere, så betaler jeg betydeligt mere i dag end tidligere.

Det er dog muligt at reducere de udgifter betydeligt ved at tegne abonnement på mobiltelefoni hos et teleselskab, der tilbyder streaming af musik i sine mobilabonnementer. De fleste løsninger er baseret på, at man betaler lidt ekstra for for tale og data abonnementet, men til gengæld sparer man så 99 kroner om måneden. Guide til teleselskaber med mobilabonnementer med musikstreaming.

Se også: Priser på mobilabonnementer med musik

Teleselskaber med musikstreaming

#1 CBB Mobil

10 timers taletid + 30 GB data
Indeholder 10 timer taletid, fri sms/mms og 30 GB data + fri adgang til musiktjenesten Tidal (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 6 GB data)

Pris: 159 kroner om måneden. Se tilbud

 

#2 Telmore

15 timers taletid + 30 GB data
Indeholder 15 timers taletid, fri sms/mms og 30 GB data + fri adgang til musiktjenesten Telmore Musik (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 8 GB data)

Pris: 169 kroner om måneden. Se tilbud

 

#3 YouSee

Fri tale + 3 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 3 GB data + fri adgang til musiktjenesten YouSee Musik. (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 3 GB data)

Pris: 149 kroner om måneden. Se tilbud

 

#4 Telenor

Fri tale + 10 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 10 GB data + musikstreaming-tjenesten Tidal i 3 måneder – herefter er prisen 79 kroner. (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 10 GB data)
Pris: 149 kroner om måneden. Se tilbud

 

#5 Telia

Fri tale + 15 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 15 GB data + musiktjenesten Spotify til 49 kroner om måneden. (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 10 GB data)

Pris: 248 kroner om måneden. Se tilbud

Fordele og ulemper ved mobilabonnementer med musik

Mobilabonnementer med musik er lidt dyrere end standardabonnementer kun med tale, data og sms/mms, men den rabat man opnår, ved ikke at skulle betale for musiktjenesten, gør, at det samlet set er langt billigere at have et abonnement med musik inkluderet.

Telia tilbyder Spotify til 49 kroner om måneden i flere af selskabets abonnementer og hos Telenor får man de første tre måneder af Tidal gratis og herefter koster det så 79 kroner om måneden. Det er også en måde at reducere udgifterne til musikstreaming på.

Alle musiktjenester indeholder millioner af sange fra langt de fleste bands og det er muligt at lave playlister og downloade musik til offline brug med alle tjenester. Ulempen ved at vælge et abonnement med musik inkluderet er, at det kan være svært at komme ud af det igen, fordi man har vænnet sig til at få billig eller ligefrem gratis musik på denne måde.

Se også: Priser på højtalere 

Teleselskaber med mobilabonnementer med musik, januar 2018

Guiden teleselskaber med mobilabonnementer med musik er foretaget i januar 2017. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. På listen over de fem bedste tilbud finder vi CBB Mobil, Telmore, Telenor, YouSee og Telia.

Det billigste mobilabonnement i guiden koster 149 kroner, mens det dyreste koster 248 kroner, så man kan spare knap 100 kroner om måneden ved at vælge det billigste.

Se også: Prissammenligninger af mobilabonnementer med musik

 

Historien er ikke slut

Siden vi bragte artiklen er der kommet nyt i sagen. Steen Jørgensen har holdt fast i temaet. 31/1/2018 publicerede vi sagen om Oister – Priser, fordele & ulemper – Den videre historie om temaet finder du her. Læs også seneste nyt om temaet her.