Teleselskab frister med rabat på mobilabonnement og gavekort

Teleselskabet eesy er på jagt efter nye kunder. Netop nu kan man få halv pris på alle abonnementer hos eesy i tre måneder samt et gavekort.

Teleselskab frister med rabat på mobilabonnement og gavekort

Igen er der lagt i kakkelovnen til øget konkurrence hos de danske teleselskaber. Der er masser af gode tilbud på mobilabonnementer hos flere af lavprisselskaberne lige nu, og nu vil eesy også være med. eesy giver netop nu halv pris på deres mobilabonnementer i tre måneder og frister derudover med et gavekort på 300 kroner.

Tilbud på mobilabonnementer hos eesy

Sammen med Oister, CBB, Call Me, Greentel og Duka er eesy et af de mest anbefalelsesværdige teleselskaber herhjemme. Lige nu er det altså endnu lettere at anbefale eesy, der frister med lavere pris på deres mobilabonnementer i en periode.

eesy giver nemlig de første tre måneder til halv pris. Herunder tager vi et kig på eesys mobilabonnementer:

  • fri tale, 30 GB data og 15 GB EU-data. Normalpris er 109 kroner per måned. Første tre måneder koster nu 54 kroner per måned.
  • fri tale, 80 GB data og 20 GB EU-data. Normalpris er 129 kroner per måned. Første tre måneder koster nu 64 kroner per måned.
  • fri tale, fri data og 25 GB EU-data. Normalpris er 199 kroner per måned. Første tre måneder koster nu 99 kroner per måned.

Der er ingen binding hos eesy, som benytter TDCs netværk. Det er kun i mobilabonnementet med fri data af 5G er inkluderet. 5G kan tilkøbes i de to andre abonnementer.

Se aktuelle tilbud hos eesy

Gavekort på 300 kroner medfølger

Derudover giver eesy et gavekort med – et såkaldt supergavekort – hvis man flytter nummer til dem. Gavekortet er på 300 kroner og kan bruges i mere end 150 butikskæder, oplevelser og produkter hos GoGift. Så er den julegave hjemme?

Tilbuddet gælder alle nye kunder, der bestiller et abonnement på eesys hjemmeside. Kampagnen løber til og med 28. november eller så længe lager haves. Gælder ikke ved oprettelse af et nyt nummer. Man kan maksimum modtage 1 gavekort pr. husstand om året.

Skift dit mobilabonnement tit og spar penge

Der er ofte gode tilbud og rabatter at finde på mobilabonnementer hos lavprisselskaberne. Det betyder, at der potentielt kan være mange penge at spare for dig. Vores tippet til dig er egentlig ret enkelt: Forsøg, så vidt muligt, altid at have et mobilabonnement til en nedsat kampagnepris, og inden kampagneprisen udløber, skifter du til et nyt teleselskab, som i en begrænset periode har nedsat priserne på sine abonnementer. Vælger du de rigtige tilbud og kampagner, betyder det, at du stort set hele året rundt kan benytte et mobilabonnement til nedsat pris.

Læs mere om netop dette sparetip med at skifte mobilabonnement ofte her.

Se også: Find gode tilbud på mobilabonnementer