bedste netværk og mobildækning

Teleselskaberne med den bedste oplevede dækning

Du kan bruge nok så mange tusind kroner på en ny mobil, men dækker mobilnettet dårligt, der hvor du opholder dig mest, så er der ikke meget ved den mobil – guide til teleskaber med den bedste oplevede netværksdækning i følge brugerne.

 

Hvilke teleselskaber har den bedste oplevede mobildækning og det bedste netværk? Det er nok så væsentlig en ting at vide, hvis man vil have fuld udbytte af sin mobil. En ting er, hvis man ikke kan føre almindelige mobilsamtaler med ens mobil – det kan man leve med i korte perioder af gangen, da der er mange andre måder at kommunikere med folk på via mobilen.

Men en anden ting er, hvis ens mobiltelefon ikke kan komme på nettet – så kan man ikke læse nyheder, være på sociale medier, uploade filer, arbejde i dokumenter, streame musik eller video, lave Skype-samtaler og stort set alt det andet, man bruger sin mobil til i dag.

Derfor er det bare bydende nødvendigt med et godt netværk. Teleselskaberne med eget netværk viser selv på kort, hvor godt de dækker på deres hjemmesider. Vi har lavet en oversigt til teleselskabernes egen netværksdækning som du kan se her > guide til teleselskabernes mobildækning.

 

Teleselskaber med bedste mobildækning

På teleprisguide.dk kan danske mobilbrugere bedømme tilfredsheden med mobildækningen hos de teleselskaber, som de har været kunde hos. Man kan give bedømmelser på en skala fra 1-10, hvor 1 er dårligst og 10 bedst.

Det har over 1.300 personer gjort. Den største tilfredshed med mobildækningen finder man hos kunder hos mobilselskabet Greentel med en snit på 9,07/10. Det er en flot høj score. Hefter kommer Telmore med 8,24/10 i karakter, mens Coop Mobil nummer tredjepladsen med 7,67/10 i karakter.

Du kan se alle vurderinger af de danske teleselskabers netværk og mobildækning på teleprisguide.dk.

Se også: Mobilselskab med bedst mobilnetværk

Undersøg mobildækningen

Er du stadig i tvivl om, hvilket teleselskab, du skal vælge for at få den bedste mobildækning, så er et simpelt tip, at du spørger dine naboer. Hør dem ad om deres erfaring med det teleselskab, de bruger for på den måde at få bedre grundlag for at vælge det rigtige teleselskab med den bedste mobildækning.

Se også: Nyheder om danske teleselskabers mobildækning