Telenors netværk: Se de bedste mobilabonnementer

Der findes mange gode muligheder på Telenors netværk, hvis man er ude efter et godt mobilabonnement. Se guide til de bedste abonnementer på Telenors mobilnet.

Telenors netværk: Se de bedste mobilabonnementer

Telenor kan meget vel dække fint der, hvor du bor, da de har et udmærket netværk, som de deler med Telia og oplever du god dækning med Telenors netværk, så er det en god idé at finde et teleselskab og ikke mindst et abonnement, der kører over deres netværk. De bedste mobilabonnementer på Telenors netværk.

Overvejer du at skifte dit nuværende mobilabonnement ud med et andet, så er det værd at tage med i overvejelserne, hvor godt et netværk dit nye teleselskab benytter. Det er i hvert fald nødvendigt med et stabilt og hurtigt internet.

Der kan være flere gode grunde til at vælge et teleselskab, der er på Telenors netværk. Dækningen er for eksempel god de fleste steder i Danmark, både til tale og data og der er også gode muligheder for at finde et mobilabonnement, der passer til dit mobilforbrug, hvad enten du er til billige abonnementer kun med tale, sms/mms og data eller du er til de lidt dyrere abonnementer, der også inkluderer underholdning som musik og tv-serier.

Vi guider til fem af de bedste mobilabonnementer på Telenors netværk.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

 

De bedste mobilabonnementer på Telenors netværk

#1 CBB Mobil
15 timers taletid, 45 GB data, fri sms/mms (inkluderer roaming i EU)
Pris:119 kroner/md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

 

#2 Ok Mobil
40 timers taletid, 40 GB data, fri sms/mms (inkluderer roaming i EU)
Pris: 129 kroner/md
Oprettelse: 1 Kr.

Se tilbud her

 

#3 CBB Mobil
40 timers taletid, 40 GB data, fri sms/mms (inkluderer roaming i EU) + Tidal til musikstreaming
Pris: 159 kroner/md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

 

#4 Telenor
Fri tale, 40 GB data, fri sms/mms (inkluderer roaming i 46 lande
Pris:199 kroner/md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

#5 Telenor
Fri tale, fri data, fri sms/mms (inkluderer roaming i 46 lande)
Pris:300 kroner/md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Bedste mobilabonnement på Telenors netværk, oktober 2018

Guiden til de bedste mobilabonnementer på Telenors netværk er fra september 2018. Rangering er efter pris og priserne er fundet på telepristjek.dk. De fem abonnementer i guiden er fra teleselskaberne, som bruger Telenors netværk.

Det dyreste abonnement i guiden koster 300 kroner om måneden, mens det billigste koster 119 kroner om måneden, så man kan spare 181 kroner om måneden eller over 2.000 kroner om året på at vælge det billigste. Husk dog på, at det billigste abonnement kun er godt, hvis det passer til dine behov.

Se også: De bedste tilbud på mobilabonnementer