telenor switch byt gammel mobil med ny

Telenor Switch: Byt din mobil til en ny hvert år

Telenor er nu klar med en ny service ved navn Switch, hvor kunderne hvert år kan bytte deres gamle mobiltelefon til den nyeste model. Dermed kan man for eksempel få en nyere og bedre version af ens nuværende mobil.

 

Byt din gamle mobil til en ny

Switch bliver tilgængelig i Telenors Fri+ og Fri+Familie abonnementer og man kan se hvilke telefoner, der er omfattet servicen på et Switch-ikon på Telenors webshop eller i Telenors butikker. Telefonen skal også være købt efter den 20. september 2017.

Med Switch betaler kunden mobilen over 24 måneder, men allerede efter 12 måneder kan kunden ombytte sin telefon til en ny model, hvorefter afbetalingen på den gamle afdragsordning stopper og en ny afdragsordning på 24 måneder starter med den nye telefon. Bytter man ikke inden 24 måneder, er mobilen betalt ud og er kundens ejendom.

Du kan dog ikke bytte telefoner med revner og flænger eller bøjet ramme. Almindelig slid er dog fint.

Se også: Køb brugt iPhone

 

Telefoner omfattet af  Switch

Det er langt fra alle telefoner, der er en del af Switch-tjenesten. Meget tyder på, at den primært er forbeholdt de dyre topmodeller. Ind til videre gælder det  Samsung Galaxy S8 og S8+ og Galaxy Note 8, Huawei P10, Nokia 8 og iPhone 8 og iPhone 8 Plus.

Telenor oplyser, at de løbende vil tilføje nye modeller.

Se også: Priser på telefoner

Giver større valgfrihed

Telenor forklarer om den nye service, at de vil vise, at de kan levere alle digitale tjenester, som familien har brug for samtidig med, at de giver kunderne større valgfrihed.

“Vi ser allerede i dag blandt mange af vores kunder en stor interesse for hurtigt at kunne få de nyeste og smarteste modeller. Derfor er vi glade for at kunne gøre det nemmere og enklere for vores kunder at få en ny mobil,” siger Lars Thomsen, kommerciel direktør i Telenor Danmark.

Se også: Sammenlign priser hos Telenor

 

 

Det sker der med mobilen du bytter med

De gamle telefoner, der bliver byttet med, bliver solgt videre til en leverandør godkendt af Telenor og som kan sælge den videre til en anden. Telenor understreger, at al indhold på telefonen bliver slettet, inden den sendes videre i systemet.

Se også: Nyheder om Telenor