telenor viaplay

Telenor satser voldsomt på familier sammen med Viaplay

Underholdning er blevet en fast en af udbuddet hos flere mobilselskaber, den eneste, der har hængt lidt i bremsen har faktisk være Telenor.

Nu rykker de dog godt med op i front med et nyt samarbejde med Viaplay om levering af digital indhold som film og tv-serier sammen med nogle af Telenors mobilabonnementer.

Se også: Mobilabonnementer med underholdning

 

Fokus på mobilabonnementer til familier

Telenor har længe haft fokus på familier og det fokus stilles nu endnu mere skarpt med det nye samarbejde med Viaplay. Viaplay tilbyder nemlig film og tv-serier til både børn og voksne. Som den eneste streaming-tjeneste af film og tv-serier, så er det muligt at downloade noget af det indhold, der ligger tilgængelig hos Viaplay. Det kan være en fordel, når man skal til udlandet.

Telenor tilbyder nu, udover altså også film og tv-serier fra Viaplay, også Office 365, OneDrive og en roaming-pakke, der kan bruges i 36 lande i deres Fri Tale-abonnementer.

Se også: De bedste familieabonnementer

Viaplay til både nye og nuværende kunder

Det er i første ombæring kun nye Telenor-kunder, der får glæde af Viaplay, men Telenor lover, at det også kommer til nuværende kunder.

Fri+ kunder får tre måneder gratis med Viaplay, mens kunder med Fri+ familie med mindst to familie-abonnementer får 12 måneder inkluderet. Man betaler almindelig abonnementspris, når perioden er udløbet.

Se også: Mobilabonnementer hos Telenor