Telenor sænker prisen på 5G-bredbånd

Telenor introducerer 5G-internet med lavere månedlig pris, nyt introtilbud og en lånerouter. Se tilbuddet på 5G-bredbånd fra Telenor.

Telenor sænker prisen på 5G-bredbånd

Der er nu lavere priser og nyt tilbud at finde på 5G-bredbånd hos Telenor, der samtidig skifter fra router på afbetaling til lånerouter.

Se også: Sammenlign abonnementer og priser på mobilt bredbånd

Halv pris på 5G-bredbånd med router

Bredbånd med 5G med 1.000 GB data kostede tidligere 329 kroner per måned hos Telenor, men er nu sat ned til 299 kroner per måned.

I samme omgang introduceres et nyt introtilbud, hvor man de første tre måneder sparer 50 procent på abonnementet, og derfor kun betaler 149,50 kroner per måned.

Tidligere skulle man enten købe eller have 5G-router på afbetaling hos Telenor, men også dette er ændret. I stedet kan man nu få et lånerouter, som skal afleveres tilbage, når abonnementet opsiges. Dette er noget vi ser flere og flere udbyder af 5G-bredbånd skifte til.

  • Telenor 5G-bredbånd med 1.000 GB data og lånerouter: 149,50 kroner per måned i tre måneder. Derefter er prisen 299 kroner per måned.

Se aktuelle tilbud hos Telenor

Der er 6 måneders binding på abonnementet. Mindsteprisen er på 1.345,50 kroner.

Er Telenor billigst med mobilt bredbånd via 5G?

Med lavere pris, nyt tilbud og en lånerouter, er Telenor så billigst med 5G-bredbånd? Der er kommet flere udbydere til og konkurrence er hårdere end nogensinde før.

Det betyder også, at flere lavprisselskaber er kommet i spil, og de er svære at få. For eksempel er der CBB, der har 5G-bredbånd til 279 kroner per måned med router, og de første tre måneder til 179 kroner.

Kigger man på mindsteprisen, er den hos CBB dog 1.374 kroner, hvilket er højere end Telenors. Over en længere periode vil CBB dog være et billigere valg.

Du kan se de laveste priser og bedste tilbud på 5G-bredbånd her.

Se også: Guides til bredbånd