telenor digital mobning

“Du ligner lort” – Telenor bag ny landsdækkende konkurrence der skal stoppe digital mobning

Telenor har tidligere stillet skarpt på digital mobning blandt skoleelever – sidste år gjorde de det ved et stort arrangement i Tivoli, hvor hundredvis af skolebørn lyttede til og diskutere konsekvenserne ved digital mobning.

Se også: Sammenlign mobilpriser hos Telenor

 

Telenor med konkurrence om digital mobning 

Nu kommer Telenor så igen på banen for at diskutere digital mobning som del af teleselskabets kampagne #digitalpænt. Det sker med en landsdækkende konkurrence om digital mobning målrettet 5. og 6. klasser.

Målet med konkurrencen er at gøre eleverne mere bevidste om, hvordan de kommunikerer med hinanden på de sociale medier.

De klasser og elever, der ønsker at deltage i konkurrencen, skal lave et skuespil i klassen ud fra manuskriptet i en ud af tre fiktive posts om typiske situationer på sociale medier og de kommentarer, der følger med.

Videoen bliver vurderet af et dommerpanel bestående af Telenor, Børne – og ungechef i UNICEF Anne-Mette Friis og Sofie Østergaard kendt fra DR Ultra.

Konkurrencen løber til d. 31. marts 2017 og hovedpræmien er en skolekoncert med bandet L.I.G.A.

Du kan læse mere om Telenors konkurrence her.

Se også: Bedste mobil til børn

 

Naturligt ansvar at oplyse børn mod digital mobning

Jesper Hansen, adm. direktør i Telenor Danmark, forklarer, at de som teleselskab har et helt naturligt medansvar for at sikre, at børn kan færdes trygt på nettet.

“Derfor giver det god mening for os at sætte fokus på behovet for digital dannelse og forhåbentlig være med til at understøtte danske skolers arbejde med trivsel og forebyggelse af digital mobning, ” siger Jesper Hansen, adm. direktør i Telenor Danmark.

Se også: Bedste mobilabonnement til børn

Skolelærere vigtige i kampen mod digital mobning

#digitalpænt er ikke kun noget for børn og unge, også skolelærerne har udtrykt stor interesse for kampagnen og ønsker flere faglige aktiviteter og materialer om digital mobning, som de kan bruge i undervisningen, ifølge Telenor.

Telenor forklarer samtidig, at det er vigtigt, at skolelærerne er med i bekæmpelsen af digital mobning og de er kommet med relevant input til kampagnen og konkurrencen.

Se også: Åbningstider for Børnetelefonen