Streaming af international sport med en VPN

Med en VPN-tjeneste kan du let se international live sport fra streamingtjenester, der normalt ikke er tilgængelige i Danmark.

Streaming af international sport med en VPN

Sportsentusiaster over hele verden ønsker at kunne se lige netop deres sportsgren udfolde sig live, uanset set tid og sted og uanset, om det gælder fodbold, basketball, cricket eller Formel 1-løb.

Live sportsbegivenheder giver bare en unik spænding, som ingen anden form for underholdning kan levere. I Danmark findes der en række kanaler og streaming-tjenester, der viser vidt forskellige sportsgrene, men der er også meget sport, der ikke vises i dansk fjernsyn eller som ikke kan tilgås via streamingtjenester i Danmark.

Det er her, en VPN som Surfshark kommer ind i billedet.

Brug VPN til at vise live sport

En af de primære fordele ved at bruge en VPN til sportsstreaming er, at man kan få adgang til live sportsbegivenheder, som ikke vises i ens eget land.

Når du tilgår Surfshark VPN, vælger du det land, du ønsker at se sport fra. Det kan for eksempel være USA, hvis du ønsker at se basketball eller Canada, hvis du ønsker se ishockey. Så finder du den streamingtjeneste, der viser kampene i det pågældende land, opretter abonnement og så er det bare med at smide fødderne op i sofaen og streame løs.

En anden fordel ved at bruge en VPN-tjeneste til livestreaming af sportsbegivenheder er elimineringen af forsinkelser. Mange oplever desværre stadig af og til – selv på en hurtig WiFi eller 5G-opklobling  – et fald i internethastigheden, mens man streamer ens yndlingskamp. Dette frustrerende fænomen skyldes ofte, at internetudbyderen drosler ned for ens internettrafik. Heldigvis kan en VPN modvirke dette problem ved at kryptere ens data og forhindre internetudbydere i at sænke hastigheden på forbindelse.

En VPN kan også sikre, at ingen kan spore ens onlineaktiviteter, da den krypterer ens internetforbindelse og sikre, at streamingsessionerne forbliver private og sikre.

Se, hvordan du kan se international sport med Surfshark VPN

Omgår blokeringer

Nogle gange kan streamingtjenester være blokeret, hvor man bor på grund af manglende rettigheder. Nogle steder, for eksempel på arbejdspladsen eller i skolen, forhindrer firewalls, at man kan streame.

Surfshark tilbyder løsninger som Smart DNS og VPN-tjenester til at omgå disse blokeringer, så du kan få adgang til dit yndlingssportsindhold hvor som helst og når som helst.

Surfshark tilbyder samtidig ubegrænset båndbredde til sine brugere. Det betyder, at du kan streame sportsindhold uden at bekymre dig om datagrænser eller restriktioner, hvilket sikrer en bufferfri oplevelse. En bufferfri-streamingoplevelse er bare at foretrække, når man streamer livesport.

Uanset, om du streamer live sport på din computer, tablet, mobil eller dit smart TV, så kan du bruge Surfshark på de enheder.

 

Prøv VPN gratis i 30 dage

Ud over disse fordele tilbyder Surfshark også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve deres VPN risikofrit.

Lige nu kan du få et super skarpt tilbud på Surfshark i anledningen af Black Friday. Tilbuddet giver op til fem gratis måneder med tjenesten, når du køber et 2-årigt abonnement. Herunder kan du se tilbuddene:

  • Surfshark Starter: 1.99 euro (14,85kroner) om måneden + 3 måneder gratis – den billigste månedlige VPN-pris på markedet.
  • Surfshark One: 2.69 euro (20 kroner)om måneden + 4 måneder gratis.
  • Surfshark One+: 3,99 euro (29,75 kroner) om måneden med yderligere 5 måneder gratis.

Læs mere om tilbuddet på Surfshark her.

Det er også muligt at købe abonnement for en måned ad gangen. Så lyder prisen således:

  • Starter: 13,99 euro (104 kroner)  om måneden
  • One: 17.69 euro (132 kroner) om måneden
  • One+: 19,99 euro (149 kroner) om måneden