sony xperia z5 compact anmeldelse 2

Stort prisfald på lille og virkelig god mobil

Sony Xperia Z5 Compact er en af de bedste af de mindre mobiltelefoner, hvis ikke den bedste! Den er siden lanceringen i efteråret faldet med hele 1.000 kroner. Se, hvor du lige nu finder den bedste pris på Sony Xperia Z5 Compact.

Designmæssigt er Sony Xperia Z5 Compact måske ikke en mobil, der stikker i øjnene – den har ret klassisk smartphone-design, men kommer dog i en række forskellige farver, hvis man gerne vil have en mobil med lidt spræl i. Til gengæld er den vandtæt, hvilket kan være smart på vores breddegrader.

Se også: Sammenlign priser på Sony mobiler

Lille format – stor mobil

Men hvor den har et lidt anonymt design imponerer den til gengæld på funktionssiden. Trods det lille format med skærm på 4,6 tommer er den nemlig spækket med de ypperste funktioner, som vi normalt kun ser i de store topmodeller hos andre producenter. Sony har nemlig siden den første Xperia Z1 Compact valgt, at selvom de laver en mindre udgave af de større topmodeller, så skal Compact-versionen ikke mangle noget, når det gælder funktioner og specifikationer.

Dermed har de Xperia Z Compact-mobiler, vi har set ind til nu, ikke blot været små, de har også være virkelig gode. Sammenligner man målene med iPhone 6S, så er iPhone 6S både lidt højere og bredere end Sony Xperia Z5 Compact – skærmen er dog også 4,7 tommer. Du kan se en sammenlignende test af Xperia Z5 og iPhone 6S.

 

Xperia Z5 Compact – stort fald i pris

Sony Xperia Z5 Compact ramte de danske butikker i efteråret sidste år og havde den gang en bedste mindstepris hos de danske teleselskaber på cirka 4.600 kroner.

Siden da er Xperia Z5 Compact faldet cirka 22 procent i pris og har nu en bedste mindstepris på 3.569 kroner hos de danske teleselskaber.

Se også: De bedste mobiltelefoner med lille skærm

 

Særlige fordele ellers ved Sony Xperia Z5 Compact

+ Lang batterilevetid (10/10)
+ God skærm (8/10)
+ Hurtig på nettet (9/10
+ Meget brugervenlig (9/10)
+ Hurtig brugerflade (9/10)

Se også: Test & bedømmelse af Sony Xperia Z5 Compact

Bedste mindstepris – 3.569 kroner ved Telenor

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Sony