Store ændringer i Telmore Play

Telmore dropper tre tjenester i Telmore Play med tjenester og underholdning og tilføjer i stedet ViaPlay - Telmore ønsker at styrke sit underholdningstilbud med de nye ændringer.

Store ændringer i Telmore Play

Telmore Play mobilabonnementerne hos Telmore er de klart bedste abonnementer, når vi taler mobilabonnementer med underholdningstjenester inkluderet – sådan ser det også ud til at blive fremover, selvom selskabet fjerner tre af tjenesterne og kun tilføjer én ny, nemlig Viaplay.

 

Tre tjenester udgår af Telmore Play

Siden Telmore Play blev lanceret i 2014 til stor opmærksomhed, har Telmore siddet tungt på mobilabonnementer med underholdning inkluderet. Ingen andre danske teleselskaber er i dag i nærheden af at kunne matche Telmore Play-abonnementerne og selvom Telmore nu fjerner tre af tjenesterne, står de stadig stærkt.

De tre tjenester, som fremover ikke bliver mulige at få med i Telmore Play som ny kunde, er  Min Bio, C More og Flipp. Min Bio tilbyder underholdning til børn, C More er en streaming-tjeneste med film og serier og Flipp giver adgang til alle Egmonts magasiner, for eksempel Euroman og Gastro.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos Telmore

 

Viaplay skal løfte Telmore Play

I stedet for de tre tjenester bliver det derimod muligt at få adgang til Viaplay i udgaven med film, tv-serier og reality-tv – Telmore Play-kunder får ikke adgang til sport, for eksempel Champions League eller Premier Leauge, som Viaplay ellers har rettigheder til.

Alligevel vurderer Telmores direktør, Henrik Lehman, at Telmore kommer til at stå endnu stærkere fremover.

“Viaplay er en af Nordens førende leverandører af digital underholdning, så vi er rigtig glade for at have dem med i vores portefølje. Med Viaplay får vi et endnu stærkere og slagkraftigt produkt, der giver vores kunder adgang til den bedste digitale underholdning on demand”, lyder det fra Henrik Lehman.

Kunder, der allerede har et Play-abonnement, hvor Min Bio, C More og Flipp indgår, beholder dog tjenesterne og nuværende Telmore Play-kunder vælger selv, om de ønsker at skifte til et af de nye Play-produkter med Viaplay. Den version af Viaplay, som Telmores kunder får adgang til, har normalt en pris på 99 kroner om måneden.

Se også: De bedste abonnementer med underholdning

 

Telmore Play-abonnementer – sådan ser de ud fremover

Herunder kan du se, hvordan de nye Telmore Play abonnementer ser ud. Abonnementerne er rangeret efter pris.

#1
Fri tale & 50 GB (15 GB i EU)
Tjenester: Viaplay, HBO, TV2 Play, Telmore Musik, BookMate
Pris / md: 299 kroner

#2
Fri tale & 50 GB (13 GB i EU)
Tjenester: Viaplay, HBO, TV2 Play
Pris / md: 269 kroner

#3
Fri tale & 50 GB (12 GB i EU)
Tjenester: Viaplay, HBO, Telmore Musik
Pris / md: 249 kroner

 

#4
Fri tale & 40 GB (11 GB i EU)
Tjenester: Viaplay, HBO
Pris / md: 229 kroner

#5
Fri tale & 30 GB (10 GB i EU)
Tjenester: Telmore Musik
Pris / md: 169 kroner

 

Se mere om de nye Telmore Play-abonnementer her.

Se også: Find de bedste mobilabonnementer