Stor rabat hos eesy: Halv pris i 3 måneder og særtilbud

Der er mange penge at spare på mobilabonnementet, hvis du vælger eesy nu. Få op til 20 procent rabat på alle mobilabonnementerne i et helt år.

Stor rabat hos eesy: Halv pris i 3 måneder og særtilbud

eesy er klar med fristende tilbud, der kan gøre den dyre jul lidt mere bekymringsfri. Læs om de to tilbud med store rabatter på eesys mobilabonnementer.

Se også: Se priser, tilbud og bedste mobilabonnementer

eesy har lige nu to tilbud på deres mobilabonnementer. Det ene er et helt unikt tilbud, hvor man får 20 procent rabat på et mobilabonnement i et år. Med det andet tilbud får man 50 procent rabat de første tre måneder.

Få 20 procent rabat i et helt år

Som læser her på Telepristjek.dk får du et helt unikt tilbud hos eesy, hvor man får hele 20 procent rabat på på mobilregningen i et år. Med dette tilbud er der helt op til 480 kroner at spare.

Normalt koster mobilabonnementerne hos eesy 119, 129 og 199 kroner per måned, men du kan altså slippe med en 20 procent lavere pris, hvis blot du du benytter en rabatkode ved bestillingen.

Brug rabatkoden TP20

For at gøre brug af det gode tilbud hos eesy skal du anvende rabatkoden TP20. Det er unik rabatkode, som du kun kan finde gennem TelePrisTjek.

Rabatkoden skal du indtaste ved oprettelsen af mobilabonnementet. Koden kan bruges på både eesys hjemmeside og i eesys app til Android og iOS.

Tilbuddet gælder kun ved oprettelse af nye mobilabonnementer, og det er ikke muligt at kombinere tilbuddet med andre tilbud.

Se aktuelle abonnementer og priser hos eesy

Halv pris de første tre måneder

Godt nok er ovenstående tilbud det mest fristende for de fleste, kan der være situationer, hvor halv pris i tre måneder er et bedre valg. Har du blot brug for et billigt abonnement i en kort peride på op til 3 måneder, er der mere at spare her.

Kort fortalt giver eesy de første tre måneder til halv pris. Det betyder, at man for eksempel kan få fri tale og 50 GB data til kun 59 kroner per måned i tre måneder. Med dette tilbud kan du spare op til 300 kroner på kun tre måneder.

Her er et overblik over abonnementerne hos eesy:

  • Fri tale og 50 GB data (20 GB i EU)
    Pris: 59 kroner per måned de første 12 måneder. Derefter 119 kroner per måned
  • Fri tale og 100 GB data (25 GB i EU)
    Pris: 64 kroner per måned de første 12 måneder. Derefter 129 kroner per måned
  • Fri tale, fri data (30 GB i EU) og 5G
    Pris: 99 kroner per måned de første 12 måneder. Derefter 199 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos eesy