Spar penge på mobiltelefoni – gå ikke glip af de bedste tilbud

Du kan spare mange penge på mobiltelefoni, hvis du ikke går glip af teleselskabernes bedste tilbud. Sammenlign nemt priser og tilbud her.

Spar penge på mobiltelefoni – gå ikke glip af de bedste tilbud

Du tænker måske, at dit nuværende mobilabonnement er billigt nok  – du får den tale og data, du skal bruge. Måske det er billigt, men måske ikke i forhold til, hvad du kan få mobiltelefoni til, hvis du slår til på nogle af de aktuelt bedste tilbud. Spar penge på mobiltelefoni – gå ikke glip af de bedste tilbud.

Det lyder ikke af meget at spare 20 kroner om måneden på sit mobilabonnement. Når man begynder at regne på, så løber det dog op over tid. 240 kroner om året er også værd at tage med. Er det hele familien, der hver kan spare 20 kroner om måneden, så løber let op i omkring 1.000 kroner. De penge kan investeres i aktier eller andet og pludselig blive til mange penge over et helt liv.

Under alle omstændigheder er det altid smart at undersøge, om aktuelle tilbud på mobiltelefoni kan spare dig for penge. Det er let at skifte teleselskab og mobilabonnement – og kan det polstre pengepungen lidt ekstra med de sparede penge, så kan man næset ikke bedre om mere.

Se også: Spar penge på mobiltelefoni

Spar penge på mobiltelefoni – se de bedste tilbud

Greentel
2 timers tale og 20 GB data
Pris: 79 kroner om måneden

Se aktuelle tilbud hos Greentel

CBB Mobil
Fri tale og fri data
Pris: 89 kroner om måneden til og med 30. juni

Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil

Oister
Fri tale og 10 GB data
Pris: 79 kroner om måneden

Se aktuelle tilbud hos Oister

CBB Mobil
30 timers tale og 30 GB data
Pris: 99 kroner om måneden

Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil

Telenor
Fri tale og 15 GB data
Pris: 99 kroner om måneden

Se aktuelle tilbud hos Telenor

dukaTale
Fri tale og 10 GB data
Pris: 99 kroner om måneden

Se aktuelle tilbud hos dukaTale

Telmore
Fri tale og fri data + Netflix, HBO, TV2 Play, Telmore Musik, MateBook og Viaplay)
Pris: 99 kroner første måned, herefter 399 kroner om måneden

Se aktuelle tilbud hos Telmore

Dette skal du være sikker på inden du skifter mobilabonnement

Der er to ting, du skal være helt sikker på, inden du skifter mobilabonnement. Abonnement skal dække dit behov. Køber du for lidt tale og data, får du enten en træls mobiloplevelse, når du ikke kan ringe eller være online.

Du skal også være sikker på, at det teleselskab, du overvejer at skifte til, har god mobildækning der, hvor du bruger mobilen mest. Uden god mobildækning duer selv den bedste mobil ikke til noget som helst, heller ikke selv du har fri tale og fri data.

Du bør derfor undersøge teleselskabernes mobildækning i Danmark, inden du skifter teleselskab. Du bør særligt undersøge mobildækningen i den by, du bor i.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

 

Efterfølgende om temaet

Siden redaktionen kørte opslaget er der kommet nyt i sagen. Steen Jørgensen har holdt fast i temaet. 9/4/2021 fik historien nyt liv med nyheden; De laveste priser på mobiltelefoni på 3’s netværk – se tilbud – Læs fortsættelsen her. Sidste ord er ikke skrevet. Se de seneste nyheder her.