Spar penge på mobilabonnementer – de bedste tilbud

Uanset hvilket type mobilforbrug du har, så kan du blive dækket ind i denne guide til de bedste tilbud på mobilabonnementer.

Spar penge på mobilabonnementer – de bedste tilbud

Et mobilabonnement kan være nok så billigt, men passer indholdet ikke til dit forbrug, så er det ikke meget værd. Finder du derimod det helt rigtige abonnement, der passer til dit forbrug og prisen samtidig er konkurrencedygtig, så er det sådan et tilbud, du skal slå til på.

Herunder tipper vi til fem af de bedste tilbud på mobilabonnementer, der passer til vidt forskellige typer forbrug.

De bedste tilbud på mobilabonnementer

#1 Oister

  • Fri tale og 100 GB data
  • Pris: 99 kroner om måneden

Oplever du god dækning med Oister (de bruger 3’s netværk), så kan vi på det kraftigste anbefale dette abonnement. Det er ganske enkelt en blockbuster af et mobilabonnement. 100 GB data om måneden plus fri tale til 99 kroner – så bliver det ikke bedre.

Se aktuelle priser hos Oister

#2 CBB Mobil

  • Fri tale, 50 GB data + Tidal
  • Pris: 159 kroner om måneden

Rigtig mange danskere har en streamingtjeneste til musik, for eksempel Spotify, Apple Music, Deezer eller Tidal. Netop Tidal inkluderes i dette abonnement fra CBB. En musikstreamingtjeneste koster normalt 99 kroner, så trækker du det beløb fra prisen på dette CBB-abonnement, får du fri tale og 50 GB data inklusiv EU-roaming naturligvis for kun 60 kroner om måneden.

Streamer du musik og har brug for meget mobildata, så er CBB Mobils abonnement med Tidal en såkaldt no brainer. CBB Mobil bruger det fælles TT-netværk, som Telenor og Telia står bag.

Se aktuelle priser hos CBB Mobil

#3 DukaTale

  • Fri tale og 50 GB data
  • Pris: Fra 149 kroner om måneden

dukaTales abonnement inkluderer frit forbrug af både tale og data i Danmark og hele EU samt Norge, Island og Færøerne. Der er altså ingen begrænsning på dataforbruget inden for rammen af de 50 GB, selvom du opholder dig i et EU eller et af de andre tre lande, der også er med Det er unikt for dukaTale.

dukaTale benytter det fælles TT-netværk, som Telia og Telenor står bag.

Se aktuelle priser hos dukaTale

#4 Greentel

2 timers tale og 20 GB data
Pris: 79 kroner om måneden

Et mobilabonnement til den moderne mobilbruger. Meget begrænset mængde tale og masser af data til en lav pris. Greentel benytter det fælles TT-netværk, som Telia og Telenor står bag.

Se aktuelle priser hos Greentel

#5 Telmore Play

  • Fri tale og fri data + 6 tjenester
  • Pris: 399 kroner om måneden

Den store pakke i Telmore Play-regi er et sandt eldorado for den moderne mobilbruger og streamingbruger. For det første er fri tale og fri data voldsomt rart at have. Så kan man bruge løs af internettets mange herligheder uden at bekymre sig om dataforbruget. Man får samtidig 44 GB data roaming i EU, så man er også godt dækket ind på den front, hvis man har tænkt sig at rejse meget igen.

Derudover får man Netflix, Viaplay, HBO, TV2 Play, Telmore Musik og BookMate inkluderet i prisen. Det er streamingtjenester, der dækker behov inden for film, tv-serier, dokumentarer, tv-programmer, musik, bøger og lydbøger. Disse tjenester har tilsammen en værdi af omkring 600 kroner. Et mobilabonnement med fri tale og fri data koster fra 159 kroner hos konkurrenterne, så samlet er der rigtig mange penge at spare med dette Telmore Play-abonnement.

Abonnementet inkluderer også 5G. Telmore benytter TDC Nets netværk, der dækker langt det meste af Danmark med 5G.

Se aktuelle priser hos Telmore

Mobildækning er vigtigere end pris

Først og fremmest vil de fleste mene, at indholdet er det vigtigste i et mobilabonnement, når man leder efter det bedste abonnement. I vores optik er det dog mobildækningen. Det skyldes, at vi bruger mobilen til uhyre mange ting online i dag. Du kan have nok så meget tale og data og et hav af inkluderede underholdningstjenester til en lav pris, men er mobildækningen dårlig i dit nærområde, så den samlede pakker ikke mange potter pis værd.

Derfor bør du sætte dig ind i, hvilke teleselskaber der tilbyder den bedste mobildækning i det område eller de områder, hvor du bruger mobilen mest. Her på telepristjek.dk har vi et værktøj, hvor du kan se, hvor god dækning teleselskaberne har i din by og i dit postnummer: Teleselskabernes mobildækning.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer