Spar penge på dit mobilabonnement: Tjek dit forbrug

Den letteste måde at spare penge på mobilabonnementet er ved at sikre, at indholdet svarer til forbruget. Sådan tjekker du let dit forbrug.

Det er egentlig rimeligt simpelt, men mange tænker ikke over det. Matcher dit forbrug ikke indholdet i dit mobilabonnement, er der en stor risiko for, at du betaler alt for meget hver måned. Se hvor let du kan spare penge på dit mobilabonnement ved at få det til at matche dit forbrug.

Forbrug skal matche mobilabonnementets indhold

Du har sikkert haft dit nuværende mobilabonnement i et tid. Dengang passede det måske dit forbrug, men siden har du ikke tænkt over det og bare betalt regningen hver måned. Der kan dog være lette penge at spare, ved at tjekke indholdet af taletid, data og mere i dit mobilabonnement og se dit månedlige forbrug af det – og ikke mindst ved samtidig at skifte til et lavprisselskab.

Sådan gør du

Log ind på dit nuværende teleselskabs selvbetjening. Herinde kan du se hvad du betaler, hvad dit mobilabonnement indeholder og hvor meget du bruger af det hver måned. Gå tre eller flere måneder tilbage og få et overblik over dit forbrug. Bruger du slet ikke den inkluderede taletid, data, roaming eller for eksempel en streamingtjeneste er der lette penge at spare.

Når du har dannet dig et overblik over dit reelle forbrug ved du samtidig hvordan dit mobilabonnement burde se ud: Dit forbrug med en lille buffer.

Hvor let det er at skifte mobilabonnement, hvem du bør skifte til og andre tips kan du høre mere om i videoen herover. Her giver vi også et par andre gode tips.

Se også: Sammenlign pris og indhold i mobilabonnementer

Toyota-elbil, trådløse høretelefoner og konkurrence

I denne omgang af Fokus på Teknofil har vi også andet mobilabonnementer på programmet. Her handler det også om de bedste in-ear til prisen, Toyotas nye elbil og svar på spørgsmål fra vores seerne.

Vi sparker også gang i en ny konkurrence, hvor man kan vinde en Xiaomi 12 Pro flagskibsmobil. Se hele videoen øverst i artiklen.

Se også: Tips til at spare på dit mobilabonnement