Spar over 700 kroner på Bose QuietComfort Earbuds

Bose QuietComfort Earbuds har en bedste pris på godt 1.800 kroner - du kan spare over 700 kroner på et af de bedste TWS-headset.

Spar over 700 kroner på Bose QuietComfort Earbuds

Bose QuietComfort Earbuds er et af de bedste headset i kategorien true wireless – altså de her bitte små høretelefoner der kun består af to små earbuds og er helt uden kabler. Dem er de store prisforskelle på – du kan spare over 700 kroner.

Bose QuietComfort Earbuds  står lige nu til en bedste pris på 1.812 kroner. Prisen kan ændre sig fra dag til dag, men herunder kan du se altid dagsaktuelle priser på headsettet.

De bedste priser på Bose QuietComfort Earbuds

Opdateret 24/5 2022

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Compumail
Mindstepris
1.812,-
1.812,-
avXperten
Mindstepris
1.999,-
1.999,-
Dataworld
Mindstepris
2.083,-
2.083,-

Bose QuietComfort Earbuds udbydes af 9 udbydere. Du kan spare op til 721,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Bose QuietComfort Earbuds

Sammenlign aktuelle priser hos 9 webshops »

Lige nu er der over 700 kroner at spare i forhold til den højeste pris. Den lyder på over 2.500 kroner. Der er altså mange penge at spare ved at købe headsettet det billigste sted.

Se også: Sammenlign priser på headset

Kort om headsettet

Prisen på godt 1.800 kroner gør, at headsettet ikke er blandt de aller billigste i kategorien, men det er som sagt et af de aller bedste, der findes i kategorien.

Det takket være blandt andet virkelig god lyd og en effektiv støjreduktion. Byggekvaliteten er også høj og pasformen behagelig. Der kommer også et plus til for at understøtte trådløs opladning. Man kan få to timers batteritid på 15 minutter ved opladning. Det tager dog tre timer at lade det helt op.

Batteriet giver cirka 6 timers musikafspilning med ANC slået til. Med et fuldt opladet opladningsetui er der til to fulde opladninger. Det betyder at Bose QuietComfort Earbuds i alt kører 18 timer, inden det igen skal hjem i stikkontakten.

Se også: Sparetips til headsets