Spar op til 1.300 kroner på Apple AirPods

Lige nu kan du få et par Apple AirPods 2. generation til 0 kroner, hvis du køber dem sammen med et mobilabonnement. Se tilbuddet her.

Spar op til 1.300 kroner på Apple AirPods

Der bliver lokket med lave intropriser, gavekort og tilbud på streamingtjenester, når mobilselskaber forsøger at få nye kunder ind. Hos Oister har man valgt at friste med gratis Apple AirPods.

Gratis AirPods ved køb af mobilabonnement

Står du og mangler et par nye AirPods, er det med at spidse ører. Teleselskabet Oister har nemlig lanceret et ny kampagne med et fremragende tilbud på mobilabonnement og Apple AirPods (2. generation).

Faktisk er der helt op til 1.300 kroner at spare, da man får Apples AirPods til kun 0 kroner. Er du fristet? Her er tilbuddet:

  • Fri tale, fri data (2TB) og Apple AirPods (2. gen) til 179 kroner per måned.

Se tilbuddet hos Oister

Der er altså tale om fri tale og fri data til 179 kroner per måned, hvilket er en af de laveste priser på netop dette abonnement på markedet. Dertil får man Apple AirPods gratis, som Apple i skrivende stund tager 1.299 kroner for.

Man skal dog være opmærksom på, at der er oprettelse og binding på abonnement, fordi man får disse hovedtelefoner med. Man betaler 99 kroner i oprettelse og er bundet i seks måneder.

Er det billigt for AirPods?

Er ovenstående et godt tilbud? Ja, det er en rigtig fint tilbud fra Oister.

Den laveste pris på 2. generations Apple AirPods med levering hos den billigste elektronikforhandler er pt. 994 kroner.

Selvom du ikke har brug for fri data og fri tale, er der penge at spare på for de fleste danskere. Har du allerede fri data eller en anden stor datapakke, er det en no-brainer.

Står du og mangler et nyt sæt trådløse in ear-høretelefoner, og har du ikke noget imod at skifte teleselskab, er der altså rigtig mange penge at spare – uanset om du har et højt eller gennemsnitligt mobilforbrug. Husk dog altid at tjekke mobildækningen i dit område, inden du skifter teleselskab.

Se også: Guides til mobilabonnementer