Spar hele 660 kroner ved at skifte til eesy

Hvis du køber eesys mobilabonnement med fri tale og fri data, får du et gavekort på 300 kroner og yderligere 360 i rabat.

Spar hele 660 kroner ved at skifte til eesy

TDC’s lavprisselskab eesy er vilde med gavekort og rabatter. For nylig var der hele 695 kroner at spare hos eesy under Kristi Himmelfart, Lige nu kan du igen få både gavekort og rabat, men denne gang hvis du køber selskabets største mobilabonnement med fri tale, fri data (25 GB i EU) og 5G med en normalpris på 199 kroner per måned.

I abonnementet forhøjer eesy samtidig mængden af data til rådighed i EU fra 25 GB til 50 GB i perioden 1. juni til og med 31. august 2023. Dermed kan du med ro i sindet taget mobilen og mobilabonnementet med på rejsen til udlandet denne sommer.

Gå til eesys tilbud her

Spar i alt 660 kroner

Gavekortet, som medfølger, har en værdi af 300 kroner. Der er nærmere bestemt tale om et såkaldt SuperGavekort, som kan bruges i mere end 150 butikskæder, oplevelser og produkter, herunder H&M, Zalando, Matas, Silvan, Elgiganten, IKEA, Nordisk Film Biografer og Billetlugen.

Det er kun muligt at modtage gavekortet, når man flytter sit mobilnummer til eesy og altså ikke ved oprettelse af et nyt telefonnummer. Gavekortet modtages på e-mail efter udløb af fortrydelsesretten. Det er kun muligt at modtage ét gavekort per om året. Tilbuddet gælder til og med 31. maj 2023.

Ud over gavekortet er der også rabat på mobilabonnementet. De første 12 måneder er prisen sænket til 169 kroner per måned i stedet for de normale 199 kroner per måned. Det giver yderligere 360 kroner i besparelse.

Dermed løber den samlede besparelse op i 660 kroner, hvis du slår til og flytter dit mobilnummer til eesy og bestiller det største abonnement. Lige nu er altså et rigtigt godt tidspunkt at skifte til eesy på, hvis du vil spare mange penge på mobilregningen.

Gå til tilbuddet og spar 660 kroner hos eesy

Alternativer til eesy

Herunder kan du se andre billige mobilabonnementer med fri tale og fri data:

Call me

Call me bruger Telias mobilnet:

 • Fri tale, fri data (25 GB i EU), 5G og C More
  Pris: 199 kroner per måned (99 kroner per måned de første tre måneder)

Se aktuelle priser og tilbud hos Call me

CBB Mobil

CBB Mobil bruger Telenors mobilnet:

 • Fri tale, fri data (30 GB i EU – 60 GB i EU indtil 31/08), 5G og C More
  Pris: 199 kroner per måned (169 kroner per måned de første 12 måneder)

Se aktuelle priser og tilbud hos CBB Mobil

OiSTER

OiSTER bruger 3’s mobilnet:

 • Fri tale, fri data (22 GB i EU – 50 GB indtil 31/08) og 5G
  Pris: 179 kroner per måned (89 kroner per måned de første tre måneder)

Se aktuelle priser og tilbud hos OiSTER

duka

duka bruger Telenors mobilnet:

 • Fri tale i og til EU, 1.000 GB data (25 GB i EU) og 5G
  179 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos duka