Spar 700 kroner på 4G-internet med router og Viaplay

Der er meget at spare på 4G-bredbånd med router og Viaplay hos Oister, hvor man lige nu får 20 procent rabat i et halvt år. Se tilbuddet her.

Spar 700 kroner på 4G-internet med router og Viaplay

Der er næsten 700 kroner at spare i et tilbud på 4G mobilt bredbånd med router, 2.500 GB data og Viaplay på 6 måneder hos Oister.

Se også: Sammenlign priser og tilbud på mobilt bredbånd

Billig Viaplay film og serier med bredbånd

Kunne du fristes af billigt bredbånd og Viaplay-streaming? Så bør du nok tage et kig på dette tilbud hos Oister, hvor du kan spare 20 procent i et halvt år.

I tilbuddet får du 4G-bredbånd med hele 2.500 GB data, en gratis router, Viaplay film og serier samt en Norton Antivirus sikkerhedspakke, der har en værdi på 829 kroner.

Med i tilbuddet er en gratis 4G-router fra Huawei (Huawei B535-232 MBB) med i købet. Den understøtter 2,4 og 5,0 GHz Wi-Fi og op til 64 brugere. Routeren har en vejledende pris på næsten 1.000 kroner.

I forhold til normalprisen på 4G-internet med fri data (229 kroner per måned) og Viaplay film og serier (149 kroner per måned) er der hele 690 kroner at spare på de 6 måneder.

Her er alle detaljer i tilbuddet:

  • Oister Wi-Fi 4G med gratis router, 2,5 TB, Viaplay og Norton sikkerhedspakke til 263 kroner de første 6 måneder. Pris derefter er 329 kroner.

Oprettelse koster 0 kroner og der er 6 måneders binding på abonnementerne. Mindsteprisen er 1.578 kroner. Det svarer til, at du kun betaler 114 kroner for bredbånd med fri data i de 6 måneder.

Se tilbuddet hos Oister her

Husk også mobildækning ved køb af mobilt bredbånd

Mobildækningen er meget vigtig for den oplevelse, du vil opnå med mobilt bredbånd. Derfor skal du sikre sig, at dækningen hos Oister, hvor du skal bruge det, er god.

På Telepristjeks dækningskort kan du se mobildækningen i netop dit postnummer.

Mere end 10.000 danskere har delt ud af deres erfaringer med de danske teleselskabers mobildækning. Du kan hjælpe andre ved at udfylde formularen nedenfor.

Se også: Hvor god er teleselskabernes dækning hos dig?